Skoči na vsebino

IPB

Slika

Smerne Tipke V Fifa12

Odgovorov v temi: 6

#1 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 894 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ptuj

Objavljeno 29 april 2012 - 06:30

Včeraj sem installiral FIFO 2012 in jo tudi malce igral. Vse je delovalo normalno. Danes odprem igro in kar naenkrat smerne tipke ne delujejo več. V menijih delajo, v igri pa ne. V igri bi se moral premikati z numeričnim delom kar pa je nerodno. Zakaj so kar naenkrat prenehale delovati tipke?

#2 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 876 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 29 april 2012 - 08:03

Preveri katere tipke imaš nastavljene v nastavitvah, mogoče ti je skočilo na kakšno default nastavitev...

#3 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 894 objav

Objavljeno 29 april 2012 - 20:31

Ja v bistvu so se nastavle na kar nekaj. Sem ponastavil pa sedaj dela. Lahko zaklenete temo, se opravičujem. :)

#4 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 30 april 2012 - 10:25

Še najbolje pa je, da si kupiš en (lahko tudi poceni) igralni plošček. Boš videl, da fife kmalu ne boš več želel igrati na tipkovnico.

#5 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 894 objav

Objavljeno 30 april 2012 - 12:00

Še najbolje pa je, da si kupiš en (lahko tudi poceni) igralni plošček. Boš videl, da fife kmalu ne boš več želel igrati na tipkovnico.

Jaz odigram eno tekmo na dan. Temu tipkovnica zadostuje. :D

#6 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 01 maj 2012 - 22:00

To je dovolj, da preideš na gamepad! :D Jaz ene štiri na teden odigram na xboxu in vem, da na tipkovnici ne bi znal več gola dat. Gamepad je fajn met že zaradi dejstva, da se pri fifi igralci lahko gibajo v 360 stopinjah, tipke so ti pa sposobne nudit samo 8 smeri :). Tudi driblige lažje izvajaš itd itd

#7 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 894 objav

Objavljeno 02 maj 2012 - 19:50

Sem si od bratranca sposodil gamepad ampak mi ni uspevalo. Sem odigral 4 tekme pa vedno popušil. S tipkovnico sem se nekako bolj privadil in bom tam tudi ostal. :D Res je gibanje super ampak je tipkovnica meni bolj pisana na kožo. :D

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov