Skoči na vsebino

IPB

Slika

Garmin Mape

Ni odgovorov

#1 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1 682 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 16 maj 2012 - 21:12

Za tiste kateri hočete posodobiti mape na malo "boljših" verzijah Garminov kot je 1490 itd... in vam mapsource ne pokaže starega preloaded City Navigatorja iz kamene dobe sem po debeli uri našel datotetko v kateri zabačeni destinaciji je mapa shranjena. Gre se predvsem zaradi prostora (900 mb) in picajzlanja ker v nastavitvah garmina vam izpiše staro mapo med vsemi novimi in jo morate ko štartate garmina ter omogočate mape ODkljukati. Skratka brezveze mapa katera zaseda veliko prostora in se ne rabi.

Za posodobitev mape najprej prečekiramo garmin device v mojem računalniku. Tam izbrišemo gmapsupp.img datoteko. To je prva katera smeti.
Druga je da sformatiramo SD kartico ker je tudi tam lahko smet od mape. Isto datoteka gmapsupp.img

In še ta zadnja katera je zgoraj dobila par vrstic psovk isto gmapsupp.img. Ta se pa nahaja v garmin device v mojem primeru: F:\.System\
Se pravi. Ko odprete Garmin Nüvi v mojem računalniku dodate .System in tam se nahaja taglavna smet. Je pa ta mapa skrita pred uporabniki kateri radi kaj brickajo in naredijo solato po takih stvareh. To dateko se prvo preimenuje in se proba če garmin še kaže in normalno dela. Če dela vse kot treba se še enkrat priklopi garmina na računalnik in se datoteko označi ter pritisne tipka Delete na računalniku.

My 50 cent...

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov