Skoči na vsebino

IPB

Slika

Galaxy S 2 (Android) In Siol Pošta

Odgovorov v temi: 3

#1 ngc2392

ngc2392

Mojster

• Members
  • 1 996 objav
  • Kraj:Kranj

Objavljeno 04 junij 2012 - 20:02

Ali obstaja kakšna univerzalna znanost, da si nastaviš z nekaj koraki pošto na teh androidih? Počasi že zgubljam živce, ko mi nekateri frendi "težijo" z nastavljanjem pošte na svojem ohinsploh telefonu. Saj ponavadi pop strežnike že nekako spravim skozi, ustavi se pri odhodnih, ko preprosto ne vem več, kaj in kako nastaviti (na koncu sem nekomu nastavil gmail ampak to je le delna rešitev)

Hvala

#2 ngc2392

ngc2392

Mojster

• Members
  • 1 996 objav

Objavljeno 05 junij 2012 - 06:45

No, če potem presurfaš pol forumov...si nekako rešen :) Sem dobil odgovore, vsaj tiste, ki jih hočem (mobitel ima na svoji strani nekaj nastavitev).

#3 Pentium

Pentium

Govorec

• Administrators
  • 2 896 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 05 junij 2012 - 13:17

Pri pošiljanju je ponavadi problem, ker ima veliko ISPjev nastavljeno, da lahko pošiljaš pošto samo preko njihovega odhodnega strežnika (seveda če uporabiš vrata 25).
Za siol naprimer lahko uporabiš tudi vrata 465 in pa SSL povezavo in potem bi ti načeloma morala zadeva delovati iz vseh internetnih / mobilnih ponudnikov.
Upoštevati pa moraš tudi, da ima siol samo POP protokol in ne IMAP.

#4 ngc2392

ngc2392

Mojster

• Members
  • 1 996 objav

Objavljeno 05 junij 2012 - 19:19

Jah, sem opazil. Pri nokii (moji) recimo deluje povsem ok z smtp.planet.si, pri androidu se pa ustavi in ne dela, pa če si bog. In oba telefona sta na mobitelu. Kdo bi vedel...in celo na strani mobitel so napisane nastavitve, ki bi morale delati. Pa ne delajo. Ja, pestro pač :)

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov