Pozdrav,
rabu bi en nasvet.
ker so ble temperature v računalniku visoke in ker je ventilator procesroja ves čas delal na max (da tudi hrupa s tem ne omenjam) sem dodal 1x120mm ventilator na stranico,da v ohišje piha in 1x80mm zadaj,da piha ven.amapk ni nobene spremembe...temperature še vedno iste,mogoče res malenkost razlike ampak ventilator od procesorja še vedno ves čas na polno dela in glasnost je res nemogoča.
pa ma zanima,če bi kej pomagalo da dam še 1x80 zadaj in 120mm spredaj? s tem da spredaj je ohišje zaprto(ne more svežega zraka vlečt not...no ne vem kolko ma to veze)
pa še to sem razmišljal...dam bolši ventilator za procesor? gledal sem to na linku
www.agt.si/racunalniska-oprema/zracnahlajenja/noctua-nh-u9-se2.html
hvala vnaprej
Odgovorov v temi: 7
Objavljeno 10 junij 2012 - 22:19
ne tega še nisem probal.no nekaj edino spucal tisti ventilator,ker nekaj praha je pač blo gor.hladilnika pa nisem dol še dajal,tudi paste nisem na novo.no vsaj odkar je bla zamenjana matična malo več kot leto nazaj,takrat so mi pač to nardili.
bom probal še to prej nardit.edino bi pa vprašal kera pasta je dobra? da ne bom kake slabe uporabu.kolko paste pa dam? raje vprašam,ker še nisem sam hladilnika dol dal.
bom probal še to prej nardit.edino bi pa vprašal kera pasta je dobra? da ne bom kake slabe uporabu.kolko paste pa dam? raje vprašam,ker še nisem sam hladilnika dol dal.
Objavljeno 13 junij 2012 - 20:31
aja pozabu...sem neki zasledil,da so tudi neke termalne ploščice namesto paste...so vredu al vseeno bolše pasta?
Ti "termal pad-i" se uporabljajo za čipe, npr. memory čipi pri grafični ali VRMji na matični.. za CPU to ni primerno.
Sam kupujem tukaj:
http://www.ekwb.com/...-compounds.html
4grame MX-2, ti bo zadoščala za vsaj 8 nanosov.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov