Odločam se za nakup tabličnega računalnika. Odločam se predvsem med SGT 2 10.1 in Ipad 3. Zanima me katerega mi bolj priporočate? Ter katerega izmed teh dveh se bolj splača kupiti? Tablični računalnik bi uporabljal predvsem za brskanje po internetu, ogled kakšnega filma, igranje kakšnih igric....
LpNakup Samsunga Galaxy Taba 2 10.1 Ali Ipad 3
Ustvaril
samsung831
, jun 29 2012 13:32
Odgovorov v temi: 13
Objavljeno 30 junij 2012 - 12:12
no nikoli nisem poskusi tablice kot navigacijo (za to uporabljam mobitel), tako da glede te napake ne vem... glede lovljenja wifi pa nisem opazil nobenih težav... ne lovi nič slabše kot laptop... če je signal kolikor toliko dober s tem težav nisem opazil...
Objavljeno 02 julij 2012 - 14:10
Js pa iPada nebi vzel niti pod razno...a sploh kdo ve, da ko je čisto prazen in priklopljen na polnilec postane neuporaben? Sem se začel prav smejat, ko mi je prodajalec v bigbangu to lepo opravičil, da se zaradi vzdrževanja dobre kondicije baterije le-ta hitreje prazni kot polni. Kar seveda pomeni neuporabnost ko je prvo uro na polnilcu.
Ste še vedno istega mnenja kot prej?
Ste še vedno istega mnenja kot prej?
Objavljeno 02 julij 2012 - 19:59
No za mene tudi to ni razlog da naprave ne bi kupil... ker ima kar veliko avtonomije in se polnjenje da uskladiti... je pa res da s tablico ne bi vrgel PC-ja stran... za tiste ki primerno uporabljajo tablico je zadeva verjetno toliko bolj moteča... Drugače pa tudi moj telefon ob navigaciji hitreje porablja baterijo kot jo polni - zadnja vožnja na morje (iz Krškega) sem prišel na morje z 70% baterije, pa sem štartal s polno + telefon je bil priklopljen na polnilec v avtu...
Objavljeno 09 julij 2012 - 19:21
Apple je sedaj brezvezen že tako in tako je bil. Sedaj so mu pa še odvzeli licenco EKO licenco zaradi ne izpolnjevanja pogojev. Je neka norma, ki se jo moraš držati, da lahko baterijo vzameš ven, nevarne komponente itd.. Apple tega ne izpopolnjuje in tudi na nevem katerem prenosniku ali kateri napravi se sploh baterije neda zamenjati. What the fuck ?... Kdo bo to imel. Totalna B.E.D.A.R.I.J.A. to je samo za dodaten $$$.
Drugače pa ja Kindle Fire ga zmaga pa še drag ni. Ima moj sošolec in se za ta denar izplača kupiti.
Lep pozdrav
Drugače pa ja Kindle Fire ga zmaga pa še drag ni. Ima moj sošolec in se za ta denar izplača kupiti.
Lep pozdrav
Objavljeno 22 julij 2012 - 20:44
V nekaterih odgovorih sem videl, da primerjate jabolka in hruške. Jasno, da je iPad zakon, je pa drag in kvaliteta se pač (še vedno) plača! Zmoti me npr. tisto, da ga ima prijatelj in on je rekel .... Potrebno jo je preizkusit in iz prve roke lahko povem, da je super! Tablica je naprava, katere namen je točno določen. Poleg nje je potrebno vsake toliko časa imet še računalnik, da se ji doda ali odvzame vsebino. Polnjenje ni problematično, ker naprava resnično zdrži delo 12 ur in če se jo potem da na polnilnik res ni panike, da ne bi zdržal nekaj časa, da se napolni ...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov