Skoči na vsebino

IPB

Slika

Olimpijske Igre

Odgovorov v temi: 8

#1 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 01 julij 2012 - 09:09

Od 27. julija do 12. avgusta bodo v Londonu potekale olimpijske igre. Na prejšnjih poletnih igrah smo bili, če se prav spomnim, glede na število prebivalstva osvojili največ kolajn. Koliko kolajn napovedujete za letos? Jaz 2 zlati in po eno srebrno in bronasto.

#2 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 876 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Krško

Objavljeno 02 julij 2012 - 14:24

zaenkrat še ničesar ne napovem... bom pa vsekakor spremljal in upam da bo takrat tudi tale tema kar živahna in bomo rekli kakšno na potek... sam bom verjetno tudi kaj stavil, tako da debata sploh ne bo škodila... Upam pa da se mi so-krajan (Kozmus) čim bolje odreže :)

#3 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 876 objav

Objavljeno 31 julij 2012 - 17:25

Očitno tale tema za zdaj ni bila nič kaj glasna... morda bo zdaj drugače? Imamo prvo zlato medaljo na teh igrah... Urška je pretepla vse danes in tako zasluženo dobila zlato... Do finala je šla kot tank, ki ga ni mogoče ustaviti, v finalu pa je tudi gladko premagala kitajko! Čestitke!

#4 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav
  • Interesi:Photoshop, Bloganje... pa še kaj se najde ;)

Objavljeno 01 avgust 2012 - 14:27

Seveda bomo videli kako bo. Navijam na polno. PinkPonk mi je bil predvsem zanimiv za gledati pa nevem zakaj ;). Tokič je bil, če se prav spomem. Bomo videli :pray:

#5 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 02 avgust 2012 - 00:50

Škoda za Kauzerja. Ampak sem imel kar občutek, da bo zelo težko udejanjil uvrstitev na vrh. Ta šport se mi zdi preveč nepredvidljiv, da bi se dalo z zagotovostjo napovedovati rezultate.

#6 colnago

colnago

Gospod s kravato

• Members
  • 1 484 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 03 avgust 2012 - 19:03

čestitke Rajmondu za bronasto medalijo :thumbup:

#7 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 876 objav

Objavljeno 03 avgust 2012 - 19:29

Škoda za Kauzerja. Ampak sem imel kar občutek, da bo zelo težko udejanjil uvrstitev na vrh. Ta šport se mi zdi preveč nepredvidljiv, da bi se dalo z zagotovostjo napovedovati rezultate.

Res je, hitro se lahko zgodi, da se dotakneš vratc in gre zmaga... Je pa Kauzer verjetno podlegel pritisku, vsi so govorili samo o zlatu... Škoda... pa čez 4 leta :)

Drugače pa imamo že 3 medalje in smo najuspešnejši po medaljah na prebivalca :D

#8 colnago

colnago

Gospod s kravato

• Members
  • 1 484 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 04 avgust 2012 - 09:54

Tud sam je preveč govoril o zlatu in v takšnih primerih se kaj hitro zgodi da ostaneš brez kolajne....

#9 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 876 objav

Objavljeno 05 avgust 2012 - 18:02

Jap...

Danes navijamo za Kozmusa in ostale atlete :)
Objavljena slika

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov