Olimpijske Igre
Ustvaril
Aljoša
, jul 01 2012 09:09
Odgovorov v temi: 8
Objavljeno 01 julij 2012 - 09:09
Od 27. julija do 12. avgusta bodo v Londonu potekale olimpijske igre. Na prejšnjih poletnih igrah smo bili, če se prav spomnim, glede na število prebivalstva osvojili največ kolajn. Koliko kolajn napovedujete za letos? Jaz 2 zlati in po eno srebrno in bronasto.
Objavljeno 02 julij 2012 - 14:24
zaenkrat še ničesar ne napovem... bom pa vsekakor spremljal in upam da bo takrat tudi tale tema kar živahna in bomo rekli kakšno na potek... sam bom verjetno tudi kaj stavil, tako da debata sploh ne bo škodila... Upam pa da se mi so-krajan (Kozmus) čim bolje odreže
Objavljeno 31 julij 2012 - 17:25
Očitno tale tema za zdaj ni bila nič kaj glasna... morda bo zdaj drugače? Imamo prvo zlato medaljo na teh igrah... Urška je pretepla vse danes in tako zasluženo dobila zlato... Do finala je šla kot tank, ki ga ni mogoče ustaviti, v finalu pa je tudi gladko premagala kitajko! Čestitke!
Objavljeno 03 avgust 2012 - 19:29
Res je, hitro se lahko zgodi, da se dotakneš vratc in gre zmaga... Je pa Kauzer verjetno podlegel pritisku, vsi so govorili samo o zlatu... Škoda... pa čez 4 letaŠkoda za Kauzerja. Ampak sem imel kar občutek, da bo zelo težko udejanjil uvrstitev na vrh. Ta šport se mi zdi preveč nepredvidljiv, da bi se dalo z zagotovostjo napovedovati rezultate.
Drugače pa imamo že 3 medalje in smo najuspešnejši po medaljah na prebivalca
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov