Odgovorov v temi: 12
Objavljeno 09 julij 2012 - 14:55
Lepo pozdravljeni zanima me kako lahko na Paypal nakažem denar.
Ali lahko iz bančne kartice dam gor, ker trenutno, kar jaz gledam vidim samo to Mastercard, Visa itd.. Potem koliko ti zaračunajo. Sam sem bral, da ti ne zaračunajo samo od pregledu nevem kaj 1.50 Evrov potem ti pa vrnejo denar nazaj.
Vem tudi, da moram podtrditi prijavo, z neko kartico. Samo kako naj to naredim, če omogoča samo MasterCard, Visa itd.. Ali je mogoče, da potrdim z bančno kartico.
Hvala za nasvete in Lep pozdrav
Ali lahko iz bančne kartice dam gor, ker trenutno, kar jaz gledam vidim samo to Mastercard, Visa itd.. Potem koliko ti zaračunajo. Sam sem bral, da ti ne zaračunajo samo od pregledu nevem kaj 1.50 Evrov potem ti pa vrnejo denar nazaj.
Vem tudi, da moram podtrditi prijavo, z neko kartico. Samo kako naj to naredim, če omogoča samo MasterCard, Visa itd.. Ali je mogoče, da potrdim z bančno kartico.
Hvala za nasvete in Lep pozdrav
Objavljeno 10 julij 2012 - 09:08
Žal, gre samo z plačilnimi/kreditnimi karticami.
Če te nimaš, poglej malo MoneyBookers. Sem si lahko nakažeš denar prek plačilnega naloga, ki ga plačaš na pošti/banki ali kjerkoli pač že plačuješ ostale položnice.
Ponavadi je Moneybookers podprt vsepovsod kjer je podprt PayPal, če pa ni, pa lahko iz moneybookers verjetno kako prenakažeš denar na paypal.
Če te nimaš, poglej malo MoneyBookers. Sem si lahko nakažeš denar prek plačilnega naloga, ki ga plačaš na pošti/banki ali kjerkoli pač že plačuješ ostale položnice.
Ponavadi je Moneybookers podprt vsepovsod kjer je podprt PayPal, če pa ni, pa lahko iz moneybookers verjetno kako prenakažeš denar na paypal.
Objavljeno 10 julij 2012 - 18:50
Si študent, dijak? Potem imaš na A banki Viso Electron brezplačno (vsaj bla je ko sem jo jaz vzel (okrog 4 leta nazaj) in še vedno nič ne plačujem)... in tako lahko tudi uporabljaš paypal...greš tam, odpreš račun (breplačno, tudi vodenje računa je brezplačno) potem rečeš še, da bi mel viso electron in ti zrihtajo še to...
Uporaba paypala pa je brezplačna, ker ubistvu boš v tem primeru plačal direktno iz kartice... paypal pa je samo posrednik... Na začetku uporabe pa ti iz kartice vzamejo 1€ in ti ostane na paypalu, ko kupiš neko stvar, pa ti tist 1€ dajo zraven, tako da če plačađ nekaj 10€, ti s kartice vzamejo samo 9€...
Uporaba paypala pa je brezplačna, ker ubistvu boš v tem primeru plačal direktno iz kartice... paypal pa je samo posrednik... Na začetku uporabe pa ti iz kartice vzamejo 1€ in ti ostane na paypalu, ko kupiš neko stvar, pa ti tist 1€ dajo zraven, tako da če plačađ nekaj 10€, ti s kartice vzamejo samo 9€...
Objavljeno 10 julij 2012 - 18:53
Nevem, če imaš tisto prav Nejc. Glede 1. enega evra. Nima veze me pa vseeno malo zanima. A ni samo, da ti odtrgajo 1.5 Evra potem pa dobiš nazaj za potrdilo neko... Drugače pa ti ko nekaj nakupuješ nič ne plačaš dodatno , ker plača kao tisti, ki prodaja to. A ni tako ?.
Drugače bom pa pogledal
.
Hvala in LP
Drugače bom pa pogledal
Hvala in LP
Objavljeno 10 julij 2012 - 20:09
Ja pojdi na banko pa ti bodo povedal če je zastonj oziroma kakšni so stroški če ni... bilo vem da je...
Tisto ti trgajo 1€ al 1,5€ in potem ti vrnejo nazaj - ampak ne na kartico ampak na paypal račun, je pa ko nekaj plačuješ s paypal-om to avtomatsko vzeto zraven (prvo ti denar vzamejo iz računa paypala, če ga nimaš gor, ti trgajo iz kartice). Drugače pa Paypal jemle neko provizijo ja, ampak večina trgovin kjer kupujem je ista cena če plačam s Paypalom ali pa direktno s kartico (lahko tudi tako plačuješ s to Viso kjer je mogoče plačati z Viso - skoraj povsot).
Da bi bila razlika pri plačilu sem zasledil le na themeforest in ostalih njihovih straneh, kjer je v primeru da plačaš s paypal 2$ več, kot če bi si nakazal depozit (katerga si lahko isto nakažeš s Paypalom, le da ni to točen znesek neke zadeve ampak imaš 10$, 20$, 30$...)
Tisto ti trgajo 1€ al 1,5€ in potem ti vrnejo nazaj - ampak ne na kartico ampak na paypal račun, je pa ko nekaj plačuješ s paypal-om to avtomatsko vzeto zraven (prvo ti denar vzamejo iz računa paypala, če ga nimaš gor, ti trgajo iz kartice). Drugače pa Paypal jemle neko provizijo ja, ampak večina trgovin kjer kupujem je ista cena če plačam s Paypalom ali pa direktno s kartico (lahko tudi tako plačuješ s to Viso kjer je mogoče plačati z Viso - skoraj povsot).
Da bi bila razlika pri plačilu sem zasledil le na themeforest in ostalih njihovih straneh, kjer je v primeru da plačaš s paypal 2$ več, kot če bi si nakazal depozit (katerga si lahko isto nakažeš s Paypalom, le da ni to točen znesek neke zadeve ampak imaš 10$, 20$, 30$...)
Objavljeno 17 julij 2012 - 13:47
Nejc, daj mi malo razloži. Sedaj sem vse prečital najbrž bom šel res na ABanko vsaj moraš za druge / na mesec plačevati. Zanima me to kaj naj naredim potem s to kartico, ko jo dobim. Kako potem to kaj plačam, ker bi rabil za CodeCanyon.
Če prav razumem moram iz Visa Electron dati na PayPal in nakazati ? Kako je pa glede potem nakazovanja, ko nakažem iz Visa - Electron na Paypal ti to kaj odtegnejo ? .
Ali kako je to ?. Naredim si to kartico vpišem v Paypal in nakupujem ?...
Men se bo zmešal. Toliko je teh kartic
. Pa še nikoli nisem uporabljal teh plačilnih kartic.
LP
Če prav razumem moram iz Visa Electron dati na PayPal in nakazati ? Kako je pa glede potem nakazovanja, ko nakažem iz Visa - Electron na Paypal ti to kaj odtegnejo ? .
Ali kako je to ?. Naredim si to kartico vpišem v Paypal in nakupujem ?...
Men se bo zmešal. Toliko je teh kartic
LP
Objavljeno 17 julij 2012 - 19:44
Ubistvu je pol poslovanje tko, da ti nakažeš na viso... potem pa plačaš s paypalom ali pa direktno z viso je čist vseen... Pač če plačaš z viso vpisuješ celo številko, pri paypalu pa samo mail in geslo, kar je lažje, ker ne rabiš met kartice pri sebi...
Ko boš enkrat mel zadevo ti bo vse jasno, zdej pa vrjamem da maš malo zmede... Je uporaba čist enostavna
Ko boš enkrat mel zadevo ti bo vse jasno, zdej pa vrjamem da maš malo zmede... Je uporaba čist enostavna
Dodaj odgovor
Podobne teme s ključnimi besedami: uporaba
Mimo računalništva (ali pa tudi ne) →
Aktualne debate →
Anketa: Uporaba Wifi OmrežijUstvaril Yacked Jelencek2 , 26 maj 2013 |
|
|
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov