Skoči na vsebino

IPB

Slika

Pci Exp.2.0-3.0

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 5

#1 Zoran

Zoran

nOObie

• Members
  • 21 objav

Objavljeno 31 avgust 2012 - 06:12

Zanima me samo ker imam na matični pci exp.2.0-16x je na novejših grafičnih pci.exp.3,0 -16x ali to gre na pci2,0 ,mislim osebno zakaj toliko spreminjanja na matičnih ploščah samo da trgovci sluzijo

#2 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 881 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Photoshop, Bloganje... pa še kaj se najde ;)

Objavljeno 31 avgust 2012 - 10:32

Živjo, kakor sem jaz pogledal na internetu, ker nisem nekakšen profesionalec v tem. "Ta tehnologija gre res prehitro naprej ;)." 2.0 in 3.0 sta združljiva kakor sem jaz zasledil. Npr, če imaš ti grafično kartico AMD Radeon HD 7970, ki je PCI Express 3.0 jo lahko povežeš v 2.0 samo bo počasneje delala.

Drugače je pa res, kar si ti tisto povedal, da trgovci zaslužijo no ja nevem, če ravno trgovci. Podjetja, kot so Intel, Amd in drugi to pa zagotovo veliko zaslužijo. Vsaj vidiš, ko pride kakšna nova igra ven. Samo še tistim računalnikom dela, ki so bili res dragi.

Lep pozdrav

#3 semaglig

semaglig

Poročevalec

• Members
  • 708 objav
  • Kraj:Celje
  • Interesi:vse o PC

Objavljeno 22 februar 2013 - 09:21

Zanima me samo ker imam na matični pci exp.2.0-16x je na novejših grafičnih pci.exp.3,0 -16x ali to gre na pci2,0 ,mislim osebno zakaj toliko spreminjanja na matičnih ploščah samo da trgovci sluzijo

tudi to je da trgovci zaslužijo

ampak pci.exp3 vodilo je hitrejše od pci.exp2 vodila

vprašanje je koliko je to v praksi trenutno "boljše" ali izkoriščeno glede na vloženi denar ...))

poglej malo na internetu teste istih grafičnih kartic na različnih in istih pci.exp vodilih

#4 Pentium

Pentium

Govorec

• Administrators
  • 2 893 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 23 februar 2013 - 07:52

tudi to je da trgovci zaslužijo

ampak pci.exp3 vodilo je hitrejše od pci.exp2 vodila

vprašanje je koliko je to v praksi trenutno "boljše" ali izkoriščeno glede na vloženi denar ...))

poglej malo na internetu teste istih grafičnih kartic na različnih in istih pci.exp vodilih

Tema je stara več kot pol leta, zato mislim, da je uporabnik že dobil odgovor ;)

#5 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 587 objav

Objavljeno 02 marec 2013 - 00:51

Zaklenite jo, da bo mir.

#6 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 685 objav
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 02 marec 2013 - 10:34

Zaklenite jo, da bo mir.

Takih komentarjev ne potrebujemo. Mi že vemo, kdaj zaklenit in kdaj ne. Če pa nabiraš poste, pa raje v aktualne debate napiši kakšen dober vic! :)

-----To temo bom sedaj zaklenil, zaradi tebe in tebi podobnih. Lahko pa mi javiš na ZS, če imaš kaj za povedat. -----

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov