Pci Exp.2.0-3.0
Objavljeno 31 avgust 2012 - 06:12
Objavljeno 31 avgust 2012 - 10:32
Drugače je pa res, kar si ti tisto povedal, da trgovci zaslužijo no ja nevem, če ravno trgovci. Podjetja, kot so Intel, Amd in drugi to pa zagotovo veliko zaslužijo. Vsaj vidiš, ko pride kakšna nova igra ven. Samo še tistim računalnikom dela, ki so bili res dragi.
Lep pozdrav
Objavljeno 22 februar 2013 - 09:21
Zanima me samo ker imam na matični pci exp.2.0-16x je na novejših grafičnih pci.exp.3,0 -16x ali to gre na pci2,0 ,mislim osebno zakaj toliko spreminjanja na matičnih ploščah samo da trgovci sluzijo
tudi to je da trgovci zaslužijo
ampak pci.exp3 vodilo je hitrejše od pci.exp2 vodila
vprašanje je koliko je to v praksi trenutno "boljše" ali izkoriščeno glede na vloženi denar ...))
poglej malo na internetu teste istih grafičnih kartic na različnih in istih pci.exp vodilih
Objavljeno 23 februar 2013 - 07:52
Zanima me samo ker imam na matični pci exp.2.0-16x je na novejših grafičnih pci.exp.3,0 -16x ali to gre na pci2,0 ,mislim osebno zakaj toliko spreminjanja na matičnih ploščah samo da trgovci sluzijo
tudi to je da trgovci zaslužijo
ampak pci.exp3 vodilo je hitrejše od pci.exp2 vodila
vprašanje je koliko je to v praksi trenutno "boljše" ali izkoriščeno glede na vloženi denar ...))
poglej malo na internetu teste istih grafičnih kartic na različnih in istih pci.exp vodilih
Tema je stara več kot pol leta, zato mislim, da je uporabnik že dobil odgovor ![]()
Objavljeno 02 marec 2013 - 00:51
Zaklenite jo, da bo mir.
Objavljeno 02 marec 2013 - 10:34
Zaklenite jo, da bo mir.
Takih komentarjev ne potrebujemo. Mi že vemo, kdaj zaklenit in kdaj ne. Če pa nabiraš poste, pa raje v aktualne debate napiši kakšen dober vic! ![]()
-----To temo bom sedaj zaklenil, zaradi tebe in tebi podobnih. Lahko pa mi javiš na ZS, če imaš kaj za povedat. -----
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena