Skoči na vsebino

IPB
Slika

Zanimiva Priložnost


Ni odgovorov

#1 Dejan Kletecki

Dejan Kletecki

    nOObie

  • Members
  • 2 objav

Objavljeno 16 avgust 2014 - 16:50

Z septembrom se v Sloveniji uradno odpira nov mrežni marketing Adonia.
 
Večina vas je po prvem prebranem stavku pomislila "Pa ne že spet". To je tudi moja prva misel, ko vidim takšno objavo. Ampak zakaj torej pišem o tem?
 
Zato, ker je ta mrežni marketing popolnoma drugačen od ostalih!
 
Ni nobenga binarnega sistema, nobenih matric, nobenega autoshipa, nobenih mesečnih naročnih, nobenih stroškov tako rekoč. Niti nobenega obveznega "poslovnega paketa" za začetek poslovanja in da ste opravičeni do zaslužka. 
 
Mrežni marketing, kjer se vse vrti okoli vrhusnkih produktov. 
 
Ampak zakaj mrežni marketing za vrhunske produkte? 
 
Ta isto podjetje v Amerii posluje na klasičen način preko spletne trgovine. Iste produkte najdemo tudi v določenih trgovinah. 
Zakaj torej, bo najlažje razumeti, če podam primer;
 
Imamo stranko, ki ima probleme z celulitom in bi se ga rada znebila. Gre v trgovino z kozmetiko in se ustavi pred polico, polno krem proti celulitu. Cene so tam od 15€ vse do 200€ (govorim na pamet). Večina ljudi strank bi kupilo kremo za 15 pa mogoče tam do 50€, da ne kupi glih najcenjše, kljub temu, da je je zelo mala vrjetnost, da ta krema deluje oziroma je njen učinek zanemarljiv. Redko kdo bo kupil kremo, ki stane 100€ ali več, ker ne vedo ali sploh deluje. Žalostno je to, da kljub višji ceni, ni rečeno, da deluje ali pa ima nezažele stranske učinke.  Če pa ima ta stranka prijateljico, ki je kupila naravno kremo za 120€ in dejansko deluje in to tako dobro, da so prvi rezultati vidni že po prvem mazanaju, kakšna je vrjetnost, bo ta stranka kupila to kremo, ko ji prijateljica pokaže rezultate na sebi in ko krema tudi na njej deluje takoj! Izdelke višjih cen bo redko kdo kupil razen, če jim kdo dokaže, da delujejo. Ponavadi morajo to stranke videti na lastne oči. Zato mrežni marketing, ker spodbujajo priporočanje izdelkov.
 
Kljub zelo kratki zgodovini v Evropi to podjetje ustvarja neverjetne rezultate, ki so primerljivi tistim, ki jih to podjetje ustvarja po 10 letih zgodovine v Ameriki, kjer se to prodaja na klasičen način.
 
Podjetje spodbuja tudi prodajo naprej pri navadnih strankah, ker ima sistem 3+1. Na 3 prodane, dobiš 1 zastonj. Vsaka stranka, ki uporablja ta produkt si ga pa želi imeti zastonj.
 
Ker pa to še vedno ni dovolj NORO bo podjetje z uradnim odprtjem v Sloveniji začelo tudi reklamno kampanjo! Ogromno mrežnih marketingov je to obljubljalo, noben pa še tega dejansko ni naredil. 
 
Ne zamudite te priložnost in me kontaktirajte na email naslov: dejan.kleteck@gmail.com  ali pa skype naslov: kletecki.dejan
 
Če se odločite za sodelovanje vas bom tudi naučil kako pravilno začeti in ostale stvari, ki so potrebne za uspešen posel. Poleg tega pa dobite tudi vso moje znanje internetnga marketinga, kjer sem že zelo uspešen in zaslužil že kar nekaj denarja.
 
Dodaj odgovor  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov