Igre
18.08.2010 12:50
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vpogled v Mafia II

Po zaslugi novega pogona naslednje generacije, ki so ga 2K Czech izdelali posebej za Mafio II, bodo igralci doživeli pravo evolucijo igre Mafia, ki je definirala žanr.
Po zaslugi novega pogona naslednje generacije, ki so ga 2K Czech izdelali posebej za Mafio II, bodo igralci doživeli pravo evolucijo igre Mafia, ki je definirala žanr.

Razvijalci nagrajene igre Mafia predstavljajo Mafio II, čudovito izdelani vpogled v temačen in neizprosen svet mafije. 2K Czech so nadgradili originalno uspešnico, ki je osvojila več kot 2 milijona igričarjev po vsem svetu, in ustvarili igro, ki z zrelimi in vznemirljivimi izkušnjami popelje igralca še globlje v svet mafije. Po zaslugi novega pogona naslednje generacije, ki so ga 2K Czech izdelali posebej za Mafio II, bodo igralci doživeli pravo evolucijo igre Mafia, ki je definirala žanr. Strelski obračuni, spopadi s pestmi in raziskovanja z vozilom ponujajo novo globino in dimenzijo, ki omogočata igralcem doživeti svet Mafie II na način, ki zagotavlja, da se bodo k igri vračali vedno znova.

Vito, sin revnega priseljenca, je obubožan ameriški Italijan, ki poskuša ubežati življenju v revščini, ki je zaznamovala njegovo otroštvo. Na ulici Vito spozna, da je vstop v mafijo edina pot do bogastva in spoštovanja za ljudi v njegovem položaju. V želji, da bi ubežal težkemu življenju svojega očeta, sanja o tem, da bo nekoč postal uspešen.

Vito, ki je bil vse svoje življenje nepomemben mali lopov, se skupaj s prijateljem iz otroštva, Joejem, spusti v svet organiziranega kriminala. Skupaj se bosta poskušala dokazati mafiji in si ustvariti ime na ulici. Vito in Joe začneta z majhnimi posli, kot so ropi in tatvine avtomobilov, in se hitro povzpneta po lestvici mafijske družine… toda življenje mafijca le ni tako glamurozno, kot se zdi.

Lastnosti:

• Igra, nabita z akcijo: dirke z avtomobili, napeti boji s pestmi in intenzivni strelski spopadi – vse to in še več je potrebno, da človek postane mafijec.

• Epska gangsterska zgodba: očarljivi liki in podoba igre, ki temelji na pristnem mafijskem izročilu, bodo potegnili igralce v privlačni svet mafije in nemogoči pobeg iz njenega objema.

• Očarljivi svet in doba: vstopite v svet Empire Cityja – v Evropi divja druga svetovna vojna in arhitektura, avtomobili, glasba in stil oblačenja posnemajo to obdobje. Kasneje nova vozila, moda iz 50. let in najboljša glasba tega obdobja odražajo rojstvo novega, vznemirljivega obdobja – zlate dobe ameriških gangsterjev.

• Glasba odraža vzdušje obdobja: igralci se bodo prestavili v obdobje stare Amerike, saj glasba v Mafia II vključuje skladbe najvplivnejših glasbenikov iz obdobja med 1940 in 1950.

Informacije o igri:

Razvijalec: 2K Czech

Platforme: Xbox 360, PS3, PC DVD

Ocena: BBFC 18

Zvrst: Tretjeosebna strelska/akcijska igra

Datum izida: 27. avgust 2010

PREDNAROČILO: Zagotovite si svoj izvod na dan izida s prednaročilom na www.platform.si.

Ocene medijev:

‘…deluje zelo impresivno.’

Rock Paper Shotgun

‘…razvija se v smeri, ki kaže, da bo postala najbolj avtentična epska simulacija sveta kriminala do sedaj.’

PC Zone

‘…Mafia II prekaša samo sebe…’

Eurogamer.net

oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več