Igre
16.07.2014 14:22

Deli z drugimi:

Share

Beta testiranje za igro Destiny obeta!

S 17. julijem se pričenja beta testiranje za igro Destiny, eno izmed najtežje pričakovanih akcijskih RPG iger, ki je nase opozorila že pred dvema letoma.
Beta testiranje za igro Destiny obeta!
Beta testiranje za igro Destiny obeta!

V četrtek, 17. julija 2014, se bo končno pričelo beta testiranje za PlayStation 3 in PlayStation 4 verziji igre Destiny, šest dni kasneje, 23. julija 2014, pa bodo dostop do bete dobili tudi igralci, ki si čas krajšajo s konzolama Xbox 360 in Xbox One.

Testiranje se bo za vse – tako za pripadnike PlayStationa, kot tudi za pripadnike Xboxa – končalo 27. julija, pri čemer je pomembno izpostaviti, da bodo imeli prvi za testiranje na voljo deset dni, ta drugi pa šest manj, se pravi štiri. Tekom testiranja se bo – med 21. in 22. julijem – igra začasno tudi ustavila, da bodo razvijalci na hitro poskrbeli za kakšne nič kaj prijetne napake, ki morebiti onemogočajo nadaljevanje zgodbe ali pa celo igranje igre.

Na družabnem omrežju Reddit je eden izmed uporabnikov sporočil, da naj bi bila igra oziroma vsaj Xbox One verzija igre velika 12.63 GB, kasneje pa je bila objavljena še novica, da bo vsak igralcev, ki bo prejel dostop do beta testiranja, poleg svoje dobil še dve dodatni kodi, ki ju bo lahko delil z dvema prijateljema, s katerima se bo lahko ob pričetku testiranja podal na nekajdnevno pustolovščino po izmučenem in opustošenem planetu.

Ambiciozna večigralska akcijska RPG igra z vesoljskim proračunom (500 milijonov dolarjev), ki so jo pod okriljem Activisiona ustvarili pri razvijalcu Bungie (Halo franšiza), bo izšla 9. septembra letos za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 in Xbox One.

Pred nekaj dnevi so pri Bungieju oznanili tudi prihod treh zbirateljskih edicij, ki naj bi se med seboj razlikovale ne samo po videzu, ampak tudi po vsebini. Slike, ki opisujejo njih vsebino, si lahko ogledate spodaj, poleg napovednika, ki je bil objavljen zavoljo bližajočega se beta testiranja, pa smo spodaj objavili še napovednik, ki se bolj kot na testiranje osredotoča na vizualno atraktivne zbirateljske edicije.

Potencialno igro leta, ki ima nedvomno ogromne načrte za prihodnost in bo bržkone zaznamovala letošnje leto, najdete v spletni trgovini GameWorld.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameWorld - Videotop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,