Igre
21.10.2016 09:25
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Danes je izšel novi Battlefield 1!

Danes je izšel novi Battlefield 1!
Danes je izšel novi Battlefield 1!

Danes je uradni izid najnovejšega nadaljevanja nadvse popularne igralne franšize Battlefield. Najnovejša izvedba sliši na ime Battlefield 1. Vzrok za to je čas dogajanja, ki je postavljen v prvo svetovno vojno.

Oglejmo si nekaj najbolj zanimivih novosti, ki jih igra prinaša:

Konjenik – Lahko boste zajahali konja in z njim odjezdili v bitko.

Elitni bojevniki – Z njimi boste vihteli najmočnejša orožja kot je recimo ognjemetalec in lastno ročno preobrnili potek vojne.

Boj od blizu – V prvi svetovni vojni je bilo veliko vojskovanja mož na moža. Velik poudarek na tem bo tudi v Battlefield 1.

Dinamično vreme – Vreme se bo tokom bitke spreminjalo. Lahko boste ravno v središču najpomembnejše bitke ko bo pripihal peščeni vihar in vam popolnoma spremenil vidljivost.

Metalec ognja – Sicer efektivno na kratko razdaljo vendar zelo močno orožje z katerim boste lahko zažgali tudi hiše in vse osebe v njej.

Tanki – Tokrat je model uničevanja tankov precej bolj dodelan. Lahko jim boste uničili gosenice, onesposobili top in tako dalje.

Borba v jarkih – Velik poudarek bo tudi na borbo v jarkih kjer boste podoživeli najbolj stresne trenutke vsakega vojaka.

Letala – so bila v tistih časih še v povojih. Rezervirana bodo za tiste, ki so z njimi res dobri. Vsi ostali bomo bojevali bitko na tleh.

Še več novosti si oglejte v spodnjem videu.

V kolikor ste ljubitelj franšize imate Battlefield 1 prav gotovo že naročen. Če to še niste, preizkusite novi Battlefield 1 in boste prav gotovo postali.

Svoj izvod lahko naročite v spletni trgovini Igabiba.si


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več