Igre
15.08.2013 11:13

Deli z drugimi:

Share

Samsung s prodajnim prototipom vrhunskega igralnega ploščka za Galaxy S4

Podjetje Samsung naj bi še pred koncem poletja ponudilo v prodajo izjemen brezžični igralni plošček, ki bo pisan na kožo lastnikom pametnega mobilnega telefona Galaxy S4. Ta odpravlja težave, s katerimi se srečujejo najbolj zagrizeni igričarji pri uporabi na dotik občutljivega zaslona.
Samsungov brezžični igralni plošček naj bi bil naprodaj še pred koncem poletja.
Samsungov brezžični igralni plošček naj bi bil naprodaj še pred koncem poletja.

Podjetje Samsung je ljubitelje mobilnih iger in lastnike pametnega mobilnega telefona Galaxy S4 prijetno presenetilo s pripravo prodajnega prototipa vrhunskega igralnega ploščka. Ta odpravlja težave, s katerimi se srečujejo najbolj zagrizeni igričarji pri uporabi na dotik občutljivega zaslona, saj ta ni primeren za igranje najzahtevnejših iger.

Novi brezžični igralni plošček podjetja Samsung močno spominja na plošček Microsoftove igralne konzole Xbox in razpolaga z vsemi gumbi, ki so potrebni za igranje sodobnih iger. Novost napajajo dve bateriji AAA in za povezovanje uporablja modrozobo povezavo. Pametni mobilnik Galaxy S4 nanj pritrdimo tako, da ga »stisnemo« v primež. Samsungov igralni plošček podpira pametne mobilne telefone z diagonalo zaslona do 6,3-palcev (16-centimetrov), zato ga bo mogoče uporabljati tudi v navezi z drugimi pametnimi mobilnimi telefoni.

Podjejte Samsung vsaj za enkrat žal še ni razkril ne dobavljivosti ne cene inovativnega igralnega ploščka. Kljub temu mnogi pričakujejo, da bi lahko bila novost naprodaj še pred pričetkom jeseni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888