Igre
12.03.2014 16:06

Deli z drugimi:

Share

South Park zdaj na voljo kot igra

South Park zdaj na voljo kot igra
South Park zdaj na voljo kot igra

Dolgo pričakovana FRP-jka South Park: The Stick of Truth se začne tako, da se nov otrok preseli v South Park, Colorado skupaj s svojimi starši. Ko se družina končno ustali, starši želijo, da si sin poišče nove prijateljev. Če bi vedeli kakšni otroci živijo v tem mirnem gorskem mestu, bi si seveda takoj premislili. South Park je majhno mesto in govorice se hitro širijo, kar pomeni, da so ostali otroci že vedeli, da prihajate. Od tu naprej pa se zabava začne.

Ustvarjalci South Park so hoteli, da je Palica resnice čim bolj podobna TV seriji. To jim je seveda tudi uspelo. To pomeni, da vsi vizualni kot zvočni efekti in vse ostalo, izgleda kot priljubljena televizijska oddaja. V primeru, da ne gledate serije South Park, boste morda izpustili številne reference ob igranju igre. K sreči bo Palica resnice zabavala tudi tiste, ki TV serije ne spremljate, saj ima povsem svojo zgodbo.

Ko napredujete skozi South Park, se boste spoprijateljili s številnimi meščani. To vključuje glavne like, kot so Stan, Kenny, Kyle in seveda Cartman, kot tudi policista Barbrady, Al Gore in Cartmanovo mamo. Za razliko od resničnega življenja, boste lahko število vaših prijateljev, ki jih imate v South Parku, uporabljali za odklepanje posebnih nagrad, ki ponujajo številne prednosti. Nekateri od prijateljev, ki jih imate v Palici resnice, se bodo morda celo borili na vaši strani.

Veliko opreme, ki jo imate v Palici resnice, je predvsem za estetske namene, kar vam bo omogočilo, da spreminjate svoje orožje in oklep bolj poredko.

Borilni sistem je potezni, kar pomeni, da vsak junak posebej napade sovražnika enega za drugim. V času bitk boste lahko v svojo prednost izkoristili različne predmete in aktivirali sposobnosti. Borilni sistem nudi tudi nekaj specifičnosti, kar boste spoznali, ko boste hoteli poraziti določene sovražnike glede na njihove pozicije na bojišču ne glede na to ali nosijo oklep in številne druge spremenljivke. Palica resnica opravi odlično delo, ko drži igralca za roko, ko le-ta spoznava borilni sistem in ob tem včasih navrže kakšen vic za dobro voljo.

Večja, daljša…. Ampak morda vseeno ne dovolj dolga. Za dokončanje igre Palice resnice boste potrebovali med 10 do 20 ur, odvisno od tega, kako dober zaključevalec ste. To je navsezadnje lahko dobra ali slaba stvar. Na eni strani vam ni treba posvetiti tednov igranja, da pridete do konca medtem, ko na drugi strani, bi hardcore igralci želeli več.

South Park je znan po tem, da ima prenapihnjen pogled na pop kulturo medtem, ko občasno pride na dan tudi s kakšno bridko izjavo. Če ste ljubitelj televizijske oddaje, potem boste veseli novice, da je vse kar imate radi o South Park-u, v Palici resnice, kar pomeni, da ne boste uživali samo ob umazanem jeziku in šalah o prdenju, ampak doživeli tudi prijetno FRP izkušnjo. Nikar ne zamudite.

Igra South Park: The Stick of Truth je bila narejena za PC, PS3 in Xbox 360, na voljo pa je v spletni trgovini GameShop.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameShop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameShop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameShop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več