Igre
15.07.2014 07:49

Deli z drugimi:

Share

Zajem videoposnetkov s slušalkami Bluetooth!

Brezžične slušalke Soundsight so opremljene s kakovostno spletno kamero ločljivosti pet milijonov točk in kar šestimi mikrofoni.
Brezžične slušalke Soundsight so opremljene s kakovostno spletno kamero ločljivosti pet milijonov točk in kar šestimi mikrofoni.

Zagonsko podjetje Soundsight je predstavilo izjemno zanimive slušalke, ki poleg predvajanja kakovostnega zvoka omogočajo še zajem fotografij in videoposnetkov v visoki ločljivosti. Brezžične slušalke so namreč opremljene s kakovostno spletno kamero ločljivosti pet milijonov točk in kar šestimi mikrofoni od katerih jih kar šest opravlja nalogo opravljanja hrupa iz okolice. Spletna kamera je pred poškodbami zaščitena s posebnim vrtljivim obročem, do živega pa ji ne morejo niti voda in prah.

V slušalke vgrajena spletna kamera omogoča zajem posnetkov v ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk s frekvenco 30 sličic na sekundo in ločljivosti 1.280 x 720 točk s povprečno frekvenco 60 sličic na sekundo. S slušalkami je seveda mogoče zajemati še fotografije ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Za povezovanje z mobilnimi napravami je na voljo brezžična povezava Bluetooth, za shranjevanje videoposnetkov in fotografij pa je na na voljo vgrajeni pomnilnik kapacitete 16 gigabajtov. Ta zadošča za 30 minut videoposnetkov v najvišji ločljivosti.

Inženirji podjetja Soundsight so inovativne slušalke opremili še z vgrajeno baterijo kapacitete 800 miliamperskih ur, ki zadošča za okoli štiri ure zajema videoposnetkov ali dan v pripravljenosti. Mobilna aplikacija zanje je združljiva z mobilnima operacijskima sistema Android in iOS ter omogoča prenašanje videoposnetkov in zvoka neposredno na pametni mobilni telefon ali tablični računalnik. Tu imamo za nameček še možnost neposredne objave videoposnetkov in slik na priljubljenih družbenih omrežjih.

Vsestransko uporabne slušalke Soundsight žal niso ravno poceni, saj podjetje zanje v predprodaji zahteva preračunanih 260 evrov. Več informacij o nadvse zanimiv napravi pa je dosegljivih na spletnem naslovu bit.ly/Soundsight.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več