Igre
15.04.2010 17:13

Deli z drugimi:

Share

Ali bo Infinity Ward razpadel?

Če bi se pred nekaj meseci pojavil pred vami človek in vam povedal, da bo Infinity Ward, studio, ki stoji za igro Call of Duty: Modern Warfare 2, v naslednjih mesecih začel razpadati, bi ga verjetno čudno pogledali in ga napotili k kakšnemu prihiatru.
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward je še eden izmed dokazov, da se lahko zgodi tudi nemogoče. Poročali smo kako je Activision hladnokrvno odpustil Vinca in Westa, ki sta že našla nov, lasten studio v sodelovanju z založnikom Electronic Arts. Toda po trenutnih dogajanjih pa opažalo, da vedno več in več ključnih razvijalcev zapušča studio Infinity Ward.

Do sedaj so poleg Zaprelle in Westa, dali odpoved tudi Mackey McCandlish, Jon Shiring, Rayme Vinson, Chris Cherubini, Todd Alderman, Francesco Gigliotti, Bruce Ferriz. In da ne bo pomote, le-ti so bili zaposleni v dotičnem studiu že preko šest let, kar pomeni, da so pomagali pri soustvarjanju igre Call of Duty 2, njihovi položaji pa so bili eni izmed najpomembnejših v celem studio in brez katerih je sedaj Infinity Ward kot kura brez glave. Ali se bodo zgoraj omenjeni razvijalci pridružili Jasonu in Westu v Respawn Entertainment ali ne, še ni znano, zagotovo pa se jih bo vsaj nekaj od njih odločilo zadnj.

Kakorkoli že, četudi ne kažete zanimanja za poslovni svet pa boste prisluhnili temu zelo pozorno. Igra Call of Duty: Modern Warfare 2 je imela že od samega izida težave z igračarji, ki so izkoriščali luknje v kodi in s pomočjo le-teh goljufali. Igra je zopet na udaru in tokrat so nepridipravi odkrili napako, ki nam omogoča, da lahko pokličemo t.i. »Harrier Strike« in to kar šestkrat zaporedoma, brez naporov. A glede na to, da ključni ljudje zapuščajo Infinity Ward, se lahko vprašamo, kako dolgo bo potrebno, da nam bodo zoper navrgli popravek?!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Call of Duty igre

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več