Igre
25.11.2013 15:02

Deli z drugimi:

Share

Xbox One z okvarjenim optičnim pogonom?

Nekateri kupci Microsoftove igralne konzole Xbox One so naleteli na okvarjen optični pogon, ki ob vstavitvi optične zgoščenke prične oddajati čudne »glasove«. Ker optični pogon za nameček ne more prebrati vsebine optičnega pogona, kupljene igre ni mogoče namestiti na vgrajeni trdi disk.
Microsoft zatrjuje, da je napako z optičnim pogonom doslej prijavilo le zanemarljivo število kupcev nove igralne konzole Xbox One!
Microsoft zatrjuje, da je napako z optičnim pogonom doslej prijavilo le zanemarljivo število kupcev nove igralne konzole Xbox One!

Izjemen prodajni uspeh Sonyjeve igralne konzole PlayStation 4 so pred kratkim nekoliko zasenčile pritožbe uporabnikov zaradi napak in nepravilnega delovanja (http://bit.ly/PS4-Okvara) in kot vse kaže nanje ni imuna niti nova Microsoftova igralna konzola Xbox One. Vse več uporabnikov novosti namreč poroča o okvarjenem optičnem pogonu, ki ob vstavitvi optične zgoščenke prične oddajati čudne »glasove«. Ker optični pogon za nameček ne more prebrati vsebine optičnega pogona, kupljene igre ni mogoče namestiti na vgrajeni trdi disk.

Podjetje Microsoft je napako optičnega pogona igralne konzole Xbox One priznalo in ob tem poudarilo, da je tovrstno napako doslej prijavilo zelo malo uporabnikov novosti. Računalniški gigant je ob tem poudaril, da so v primeru tovrstne napake kupci upravičeni do zamenjave kupljene igralne konzole. Manjše število okvar igralne konzole Xbox One je bilo sicer pričakovanih, saj je podjetju iz Redmonda v manj kot 24 urah v 13 državah širom sveta uspelo skupno prodati kar en milijon enot novosti (http://bit.ly/One-Prod).

Okvaro optičnega pogona Microsoftove igralne konzole Xbox One si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/One-Okv.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več