Igre
14.07.2014 14:04

Deli z drugimi:

Share

Nov napovednik za Shadow of Mordor

Warner Bros. Entertainment je objavil še en napovednik za igro Middle-Earth: Shadow of Mordor, ki se osredotoča na razvijanje čustveno nabite in napete zgodbe.
Nov napovednik za Shadow of Mordor
Nov napovednik za Shadow of Mordor

Založnik igre Middle-Earth: Shadow of Mordor, Warner Bros. Entertainment, pod katerim deluje studio Monolith Productions, je drevi objavil nov napovednik za prej omenjeno igro, ki se osredotoča zgolj in samo na razvoj čustveno nabite, napete in zanimive zgodbe, v kateri se »vse zgodi z nekim določenim namenom«, kot boste lahko slišali v videu.

Težko pričakovana akcijska RPG igra z odprtim svetom bo izšla 7. oktobra letos za PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 in PlayStation 4. Igra bo igralce ponovno popeljala v Tolkienov epski svet, kjer se že tisočletja odvija boj med dobrim in zlim, njena zgodba pa se bo osredotočala na dogodke med Hobitom in trilogijo Gospodar prstanov.

Igralci bodo postavljeni v kožo Taliona, mladega in pogumnega junaka, čigar družina je bila kruto umorjena s strani Sauronovih temačnih sil, kasneje pa je bil umorjen še sam. Po umoru Taliona obišče duh maščevanja, ki ga vrne v svet živih in omogoči dostop do posebnih magičnih sposobnosti, s katerimi naj bi se odpravil v Mordor in se maščeval morilcem svoje družine.

Igra je v tem trenutku že prešla meje primarnega testiranja in je že dodobra stopila v beta fazo. Način bojevanja se zdi na prvi pogled obetaven in atraktiven, ampak marsikoga moti, da preveč spominja na bojevanje iz Arkham franšize.

Shadows of Mordor bo – kot verjetno že veste – temeljila tudi na tako imenovanem sistemu Nemesis, ki v tem trenutku velja za popolnoma novo in unikatno mehaniko načina igranja. Že dlje časa oglaševani sistem naj bi igralcu omogočal izredno dinamičen razvoj glavnega junaka ter razgibano in venomer drugačno zgodbo, poseben učinek pa bo imel tudi na Talionove sovražnike, saj bo imel prav vsak izmed njih popolnoma drugačne lastnosti.

Razlikovali se bodo po zunanjem videzu, posebnih sposobnostih in slabostih, kar pomeni, da se lahko s tem sistemom tako rekoč poslovimo od generičnih sovražnikov, ki smo jih srečali že v marsikateri akcijski igri.

Igro že lahko prednaročite (za vse platforme) preko spletne trgovine GameWorld po ugodni ceni!

Nekaj več kot dve minuti dolg napovednik si lahko ogledate spodaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameWorld - Videotop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več