Igre
13.07.2016 16:36
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

10 nasvetov in trikov za najbolj vročo igro na svetu – Pokemon GO

S pomočjo portala "Tech Insider" smo za vse (bodoče) ljubitelje igre Pokemon GO pripravili seznam nasvetov, ki bo dvignil uporabnika na raven mojstra.
Lovljenje Pokemona: Pomen krogov
Lovljenje Pokemona: Pomen krogov

1. Lovljenje Pokemona: Pomen krogov – Našli ste Pokemona, sedaj je vaša naloga, da ga ulovite tako, da vanj mečete “Pokeball-e”. Okrog Pokemona se pojavijo obarvani krogi – manjši kot je krog, lažje ga boste ulovili. S “Pokeball-i” ravnajte ekonomično, saj se vam bo to obrestovalo v nadaljevanju igre.
2. Pomen barve krogov – Barva krogov vam pove težavnost lovljenja Pokemona: zelena/enostavno, rumena/srednje težko, rdeča/težko.
3. Pomen padajočega listja na zemljevidu – Gre za indikator, da je v bližini divji Pokemon. Kakšen ta Pokemon je oz. kateri vrsti pripada, ni nikoli točno jasno, vendar lahko dobite dokaj dobro predstavo o Pokemonu iz podobe v spodnjem, desnem kotu glavnega ekrana.
4. Pomen Pokemon menija na glavnem ekranu – Poleg prikaza kateri Pokemoni so v bližini, dotični meni kaže tudi njihovo oddaljenost. Odtisi poleg silhuete Pokemona vam dajo jasno predstavo o njihovi fizični oddaljenosti. Ena stopinja pomeni, da je Pokemon blizu, več stopinj pa pomeni, da vas čaka kar konkreten sprehod.
5. Ste naveličani duplikatov? Igrajte ponoči! – Tip Pokemona, ki ga najdete, je odvisen od vaše lokacije (vodni Pokemoni bodo v večji meri v okolici vode itd.) ter od časa kdaj igrate Pokemon GO. Igranje ponoči zviša možnost najdbe “nočnih” Pokemonov.
6. Izključite AR kamero in veliko lažje boste ulovili divjega Pokemona – Sicer je res, da na taka način igrica postane manj impresivna predvsem v vizualnem smislu, vendar v virtualnem svetu Pokemon ostane bolj statičen in metanje “Pokeball-ov” je precej lažje.
7. Prenesite Pokemona do profesorja Willowa in za to boste nagrajeni – Če se vam slučajno dogaja, da nenehno lovite enega in istega Pokemona ga enostavno prenesite do profesorja Willowa in on vam bo podaril XP, kar pomeni, da boste vedno boljši in hitrje kot pridete do 5. stopnje (level 5), hitreje se boste lahko borili v telovadnicah (“gym-ih”).
8. Pomen jajc – Ste se ustavili pri “Pokestop-u” in dobili jajca? Kliknite “Pokeball” na dnu zaslona in izberite “Pokemon bubble”, nato podrsajte desno in tako dobite meni z jajci. Ta jajca so polna Pokemon zarodkov, ki se počasi razvijajo v standardne Pokemone. Doba inkubacije, ki jo aktivirate z “Start Incubation”, je odvisna od prehojene razdalje, ki pa se upošteva zgolj ob prižgani aplikaciji.
9. Kaj pomeni “CP”? – “Combat power” vam pove kako močan je vaš Pokemon ko se sooči z drugimi Pokemoni v bitki v telovadnici. Močnejši kot je “Trainer”, višja je “CP” številka.
10. Ste dosegli “level 5”? – Sedaj pa se prava igra šele začne! Lahko se pridružite eni od treh ekip znotraj igre, z njimi lahko zavzemate telovadnice itd. Dalj časa kot si lastite telovadnico, več stvari si boste prislužili. Kako obdržati telovadnico oz. “gym”? Z najmočnejšim Pokemonom seveda!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Nintendo igre

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več