Igre
01.09.2008 20:57
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Seznam izidov iger: 1.9. – 7.9.2008

Spore (PC)

– Simpatična, težko pričakovana mešanica izdelovalnice domišljijskih kreatur, “simulacije” evolucije le-teh, strategije in masivno večigralske spletne igre izpod rok očeta Simsov, Willa Wrighta.
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC) – Nadaljevanje/preddel ene najboljših in najbolj edinstvenih lanskoletnih prvoosebnih streljank. Tokrat z manj hrošči, upamo.
GTR Evolution (PC) – Čistokrvna dirkaška simulacija v pravem pomenu besede, ki gre v prodajo kot samostojni naslov oziroma kot razširitev za igro RACE 07.
Viva Pinata: Trouble in Paradise (X360) – Nadaljevanje simpatične upravljalnice z barvitimi, risankastimi žvercami, s katerimi Microsoft cilja na širšo publiko, kateri ni mar za eksplozije, kri in streljanje. Takih je seveda malo, sodeč po prodajnih rezultatih prvega dela.
Infinite Undiscovery (X360) – Vzhodnjaška FRP-jka, s katero Microsoft dalje snubi prebivalce dežele Vzhajajočega Sonca, naj vendarle začnejo kupovati njihovo tamkaj sila zanemarjeno konzolo.
Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS2, X360, PS3) – Nadaljevanje manj znane prosto-po-prešernice, ki je še bolj anarhična in uničevalsko orgazmična od prvenca. Nič manj hroščata tudi, pravijo.
Monster Madness: Grave Danger (PS3) – Izboljšana različica istoimenske arkadne pobijalščine raznovrstnih spak, ki je na PC-jih in Xboxu 360 bolj ali manj pogorela. Sodeč po recenzijah, ne bo tokrat nič drugače.
Naruto: Ultimate Ninja 3 (PS2) – n-to nadaljevanje 3D pretepaške serije, bazirane na baje popularni anime in manga seriji Naruto.
The Mummy: Tomb of the Emperor (Wii) – Licenčnica, osnovana na zanič filmu, ergo najverjetneje bedarija. Žanr je kajpada tretje-osebna akcijska avantura.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več