Igre
14.11.2010 14:54
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prve uradne informacije o igri “Homefront 2”

Prve uradne informacije o igri "Homefront 2"
Prve uradne informacije o igri "Homefront 2"

Ko ste prebrali naslov novice, ste najbrž mislili, da smo malo čez les. Pa nismo. Pravzaprav je novica še kako resnična, kljub dejstvu, da bomo prvi špil pod imenom “Homefront” ugledali šele marca naslednje leto.

Informacije je namreč izustil nihče drug kot THQ-ov Danny Bilson in čeprav nismo izvedeli veliko, je bilo veliko presenečenje, da ima THQ za igro “Homefront” tako visoke upe, da že mesece pred njenim izidom načrtuje naslednika.

Kakorkoli že, Danny za “Homefront 2” obljublja prestop v čevlje novega protagonista, s katerim se bomo podali na drugo stran reke Mississippi, kjer je stanje precej nepoznano. Tja lahko namreč pridemo le preko reke in ker je ta, zahvaljujoč zlobnim Korejcem, precej radioaktivna, potrebujemo za prečkanje posebno opremo.

Več informacij v tem trenutku žal ni na voljo in bo tako najverjetneje tudi ostalo, vse tja do izida prvinca, ki ga bo moč igrati prihajajočega marca, na platformah PC, Xbox 360 in Playstation 3.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640