Igre
30.07.2014 13:19

Deli z drugimi:

Share

Demo igre Assassin’s Creed Unity

Ubisoft je na Comic-Conu v San Diegu predstavil demo igre Assassin's Creed Unity in predvajal kratek animirani film.
Demo igre Assassin's Creed Unity
Demo igre Assassin's Creed Unity

Ubisoft je na prireditvi Comic-Con v San Diegu poleg demota predvajal tudi kratek ilustrirano-animirani film, ki ga je zasnoval Tony Moore, soustvarjalec svetovno znanega stripa The Walking Dead (le-ta je v nadaljnjih letih dobil tudi svojo televizijsko serijo in več iger).

Težko pričakovana »zgodovinska« akcijska pustolovščina, ki so jo ustvarili pri studiu Ubisoft Montreal pod okriljem Ubisofta, bo izšla 28. oktobra letos za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Igra predstavlja že sedmo igro v eni izmed najpopularnejših franšiz vseh časov in namerava uspešno naslediti predhodnico Assassin’s Creed IV: Black Flag, ki je v lanskem letu zasedala najvišje položaje na večini lestvicah najbolje prodajanih iger leta 2013.

Zgodba se bo tokrat odvijala v času znamenite francoske revolucije, osrednji lik pa bo mladenič Arno Dorian, ki – potem, ko se iskajoč odrešitve pridruži organizaciji morilcev – na vse pretege skuša razkriti zaroto, stoječo za idejo revolucionarjev. Dorian, ki trdno stoji za pravimi idejami revolucije in verjame v svobodo ljudstva, se je rodil v Versaillesu. Posledično je bil že od samega otroštva priča bujnemu razkošju, ki so ga uživali plemiči v času, ko jih je Francija nujno potrebovala njihovo pomoč, pa je zaradi moči pohlepa in sebičnosti z njihove strani ni nikoli dobila.

Tretjeosebna igra, ki bo – tako kot je že v navadi – temeljila na bolj tihem in pretkanem načinu igranja, kjer se ne bo pametno izpostavljati v javnosti, je prva v Assassin’s Creed franšizi, ki bo igralcem omogočila igranje v kooperativnem načinu, medtem ko večigralskega načina za razliko od prejšnjih delov ne bo imela.

Igro že lahko prednaročite preko spletne trgovine GameWorld.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameWorld - Videotop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več