Igre
19.08.2008 08:54
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zavzemanje spletnega vesolja

Igra WebWars: EVE ponuja nov način zavzemanja in nadzorovanja ozemlja, le da gre v tem primeru za spletni teritorij. Z uradne spletne strani si naložimo dodaten modul za spletni brskalnik našega izbora in takoj lahko začnemo z našimi osvajalskimi pohodi.

Vsaka spletna stran, ki jo obiščemo je lahko obetavna tarča. Nad njo pošljemo virtualne frigate, križarke ali bojne ladje, ki stran okupirajo, če pa stran že varujejo sile drugega igralca, se flote spopadejo. Stran nato pripada zmagovalcu konflikta. Vrednost spletnih strani je odvisna od obiska, ki ga te ustvarjajo, zato bodo zelo popularne strani izjemno iskan in težek plen. Ozemlje, ki si ga igralec lasti, ustvarja dobiček, ta sredstva pa se lahko uporabijo pri nakupu dodatnih bojnih ladij, ki jih je nato spet možno odposlati na misije v virtualni prostor.

Ta igra se imenuje po vesoljski masivno-večigralski spletki EVE Online, saj so vesoljske ladje in nekatere ostale vsebine vzete prav iz te igre. Drugače je WebWars: EVE popolnoma samostojna in ne zahteva predhodnega znanja iz svoje velike, kompleksne sorodnice.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710