Digitalizacija
23.09.2014 13:20

Deli z drugimi:

Share

Dvosmerna SMS komunikacija

V ekipi smsAPI.si prisluhnemo željam strank. Zato smo izboljšali dvosmerno komunikacijo z možnostjo (brezplačnega) zakupa ključnih besed.
Dvosmerna SMS komunikacija
Dvosmerna SMS komunikacija

Verjetno ste že opazili različne pozive h akcijam v smislu: »Pošljite SMS s ključno besedo »BESEDA« na številko 1234 in sodelovali boste v žrebanju za bogate nagrade.

Če predstavimo kar konkreten primer:

1.) Vsak registriran uporabnik smsAPI.si si lahko izbere ključno besedo, v kolikor je ta še prosta (npr “BESEDA“)

2.) Vaše potencialne sodelujoče povabite h temu, da pošljejo SMS za vašo ključno besedo na smsAPI.si številko (npr “BESEDA” na 031480333)

3.) S poslanim SMSom se sodelujoči doda v vaš poseben seznam v smsAPI.si aplikaciji, hkrati pa se lahko avtomatsko pošlje potrditveni SMS (naprimer: »Hvala za prijavo. Odjavite se lahko z poslanim SMS »BESEDA STOP«).

4.) Kot uporabnik smsAPI.si lahko svoje sodelujoče uporabnike pregledujete v administraciji aplikacije. Po želji vam smsAPI lahko pošlje tud obvestilo preko klica URL povezave ali emaila, ko se nek sodelujoči prijavi.

Primer uporabe je sestavljanje liste SMS prejemnikov, vsakemu pa za nagrado za prijavo lahko pošljete posebno kupon kodo, ki jo lahko uporabi pri nakupu na spletu ali v fizični trgovini.

Prednosti

1.) V primerjavi z zakupom lastne kratke številke, je pri smsAPI.si uporaba številke brezplačna

2.) Zakup ključne besede je prav tako brezplačen

3.) Sporočila, ki jih pošljejo sodelujoči, so za uporabnika smsAPI.si brezplačna

Več informacij:

www.smsapi.si (brezplačna registracija)

0590 53 901
info@smsapi.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več