Digitalizacija
23.09.2014 13:20

Deli z drugimi:

Share

Dvosmerna SMS komunikacija

V ekipi smsAPI.si prisluhnemo željam strank. Zato smo izboljšali dvosmerno komunikacijo z možnostjo (brezplačnega) zakupa ključnih besed.
Dvosmerna SMS komunikacija
Dvosmerna SMS komunikacija

Verjetno ste že opazili različne pozive h akcijam v smislu: »Pošljite SMS s ključno besedo »BESEDA« na številko 1234 in sodelovali boste v žrebanju za bogate nagrade.

Če predstavimo kar konkreten primer:

1.) Vsak registriran uporabnik smsAPI.si si lahko izbere ključno besedo, v kolikor je ta še prosta (npr “BESEDA“)

2.) Vaše potencialne sodelujoče povabite h temu, da pošljejo SMS za vašo ključno besedo na smsAPI.si številko (npr “BESEDA” na 031480333)

3.) S poslanim SMSom se sodelujoči doda v vaš poseben seznam v smsAPI.si aplikaciji, hkrati pa se lahko avtomatsko pošlje potrditveni SMS (naprimer: »Hvala za prijavo. Odjavite se lahko z poslanim SMS »BESEDA STOP«).

4.) Kot uporabnik smsAPI.si lahko svoje sodelujoče uporabnike pregledujete v administraciji aplikacije. Po želji vam smsAPI lahko pošlje tud obvestilo preko klica URL povezave ali emaila, ko se nek sodelujoči prijavi.

Primer uporabe je sestavljanje liste SMS prejemnikov, vsakemu pa za nagrado za prijavo lahko pošljete posebno kupon kodo, ki jo lahko uporabi pri nakupu na spletu ali v fizični trgovini.

Prednosti

1.) V primerjavi z zakupom lastne kratke številke, je pri smsAPI.si uporaba številke brezplačna

2.) Zakup ključne besede je prav tako brezplačen

3.) Sporočila, ki jih pošljejo sodelujoči, so za uporabnika smsAPI.si brezplačna

Več informacij:

www.smsapi.si (brezplačna registracija)

0590 53 901
info@smsapi.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več