Digitalizacija
28.01.2014 18:22

Deli z drugimi:

Share

Februarja se začne četrti semester iPROM Akademije

13. februarja se bodo ponovno odprla vrata iPROM Akademije. Začel se bo četrti semester dobro sprejetih predavanj, namenjenih izpopolnjevanju znanja s področja digitalnega marketinga.
Februarja se začne četrti semester iPROM Akademije
Februarja se začne četrti semester iPROM Akademije

13. februarja se bodo ponovno odprla vrata iPROM Akademije. Začel se bo četrti semester dobro sprejetih predavanj, namenjenih izpopolnjevanju znanja s področja digitalnega marketinga. Udeleženci bodo na izobraževalnih srečanjih spoznavali različne teme, kot so spletno video oglaševanje, spletna analitika, spletno medijsko načrtovanje, ciljanje, iskalni marketing ter druge napredne oblike digitalnega oglaševanja. Delavnic prvih treh semestrov iPROM Akademije se je udeležilo prek 270 obiskovalcev.


Uvodno delavnico bo vodil Leon Brenčič, ki bo predstavil sodobno in učinkovito digitalno oglaševanje, ki ga brez zastavljenih in merljivih ciljev ni. Prikazal bo primere tako dobre kot slabe prakse. Sledilo bo predavanje Roka Hrastnika, digitalnega marketinškega guruja. Ta bo predstavil različne primere disrupcijskih poslovnih modelov ter razmišljal o možnostih, ki se na tem področju odpirajo v Sloveniji.

Naslednji delavnici bosta namenjeni iskalnikom in spletni analitiki. V prvi se bo Anja Molan poglobila v napredne nastavitve kampanj na področju oglaševanja v iskalnikih, udeležencem pa bo pokazala tudi, kako interpretirati, ovrednotiti in optimizirati tovrstne kampanje. Druga delavnica pod vodstvom Lucie Pokorna bo začetnike na področju spletne analitike seznanila z njenimi osnovami in raziskala priložnosti, ki jih ta ponuja za različne spletne modele.

Četrti semester iPROM Akademije bo zaključil Miloš Suša, ki bo udeležencem predstavil moč spletnega video oglaševanja. Ogledali si bodo rezultate uspešnih video spletnih oglaševalskih akcij in se zazrli v prihodnost video oglaševanja na internetu. Več o programu posameznih delavnic si preberite tukaj.

Do sedaj na iPROM Akademiji že prek 270 udeležencev

iPROM Akademija je svoj prvi semester začela poleti leta 2012. V treh semestrih se je delavnic udeležilo že prek 270 udeležencev iz več kot 60 podjetij.

Nina Bilban, vodja iPROM Akademije

, ob tem dodaja: »iPROM Akademija se je dobro prijela med slovensko marketinško srenjo, saj udeležencem posredujemo praktično znanje iz prve roke. Kot vodilni slovenski ponudnik rešitev za digitalno oglaševanje razpolagamo s številnimi konkretnimi primeri in dobrimi praksami njegove uporabe. Prepričani smo, da bodo udeleženci iPROM Akademije tudi tokrat dobili praktična znanja, kako s komuniciranjem v digitalnih medijih izboljšati svoje poslovne rezultate in preudarno investirati v oglaševanje.«


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MA MARKETING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MA MARKETING d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MA MARKETING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več