Digitalizacija
10.04.2013 13:14

Deli z drugimi:

Share

Google Engage za agencije – pomagajte izboljšati poslovanje vaših strank

Google Engage za agencije je namenjen spletnim strokovnjakom, ki pomagajo svojim naročnikom uspeti tudi v t.i. online svetu.
Program Google Engage za agencije
Program Google Engage za agencije

Google Engage za agencije – pomagajte izboljšati poslovanje vaših strank

Poslovanje preko spleta in spletno oglaševanje je v današnjem svetu zelo pomembno. Danes lahko podjetje tudi s preprosto spletno stranjo doseže odlične rezultate na področju izboljšanja prodaje in predstavitev izdelkov ali storitev, ki jih ponuja preko spletne strani. Pri podjetju Google smo prepoznali velik potencial za rast spletne prodaje, saj v Sloveniji obstaja vsa potrebna infrastruktura ter interes kupcev in prodajalcev. Zato se je Google odločil za implementacijo programa Google Engage za agencije, namenjenega SEM in SEO strokovnjakom, vzdrževalcem in oblikovalcem spletnih strani in drugim spletnim strokovnjakom, ki pomagajo svojim naročnikom uspeti tudi v t.i. online svetu. Na tak način je mogoče ne samo odpreti spletne trgovine, ampak tudi privabiti ključne kupce ter meriti uspešnost prodajnih in marketinških spletnih kampanj, tako doma, kot v tujini.

S pridružitvijo brezplačnemu programu Google Engage za agencije podjetja pridobijo podporo programu AdWords, možnost obiskovanja spletnih izobraževanj in izobraževanj v živo, spodbude za nove AdWords stranke, pomoč pri pridobitvi statusa certificiranega AdWords partnerja, prodajne in marketinške nasvete ter še veliko več.

Google Engage za agencije je primeren tudi za podjetja, ki poslujejo tako z drugimi podjetji kot tudi s posamezniki. A tovrstna podjetja se lahko pridružijo programu Engage za agencije vse dokler del dejavnosti podjetja vključuje pomoč drugim podjetjem pri doseganju uspeha na spletu z Googlom.

Novost v program Google Engage za agencije je osnovno Googlovo orodje za promoviranje slovenskih agencij potencialnim Google AdWords strankami. Zemljevid Engage agencij v Sloveniji je na voljo preko povezave www.google.si/adwords/agencymap/.

>> Več vsebin s področja VIŠANJA ZASLUŽKOV in NAGRADA ZA BRALCE tukaj!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GRAYLING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GRAYLING d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GRAYLING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več