Digitalizacija
27.02.2014 15:24

Deli z drugimi:

Share

InArticle video premium video oglasna oblika

InArticle video premium video oglasna oblika
InArticle video premium video oglasna oblika

Httpool predstavlja nov video oglasni format, InArticle video. Nova oglasna oblika med InBanner ter InStream videom predstavlja nove oglaševalske priložnosti.

Kombinacija zvoka in gibanja v video oglasu nedvomno zagotavlja močnejšo povezavo z blagovno znamko. Prav to, je tudi razlog izjemne rasti video oglaševanja, ki prevzema proračunske deleže namenjene televizijskem oglaševanju.

Pojav naprednih video oglasnih oblik ustvarja večjo učinkovitost in vidnost. Vse večje povpraševanje po InStream videu je preseglo razpoložljive kapacitete spletnih strani. Številnim založnikom še vedno primanjkuje video vsebine ter s tem omejujejo InStream video oglaševalske priložnosti. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj se je Httpool odločil za razvoj InArticle videa.

InArticle video se prikazuje na premium oglasnih pozicijah, podobno kot InStream video. V nasprotju, pa je oglas prikazan med vsebino članka, kar zagotavlja popolno vidnost oglasne oblike. Video se začne predvajati samo v primeru, ko je prikazan v vidnem polju na zaslonu uporabnika, zvok pa se začne predvajati, ko se uporabnik na oglasu zadrži z miško. To ustvarja prijetno ter nevsiljivo uporabniško izkušnjo. Video oglasi se prikazujejo na Httpool mreži, kar omogoča visok doseg relevantnih uporabnikov.

Založnikom brez oziroma premalo video vsebin, InArticle video ponuja edinstveno priložnost za monetizacijo premium pozicij znotraj vsebine člankov, ob ohranitvi odlične uporabniške izkušnje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HTTPOOL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HTTPOOL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HTTPOOL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več