Digitalizacija
29.07.2014 10:31

Deli z drugimi:

Share

Izdelava spletnih trgovin: 5 nasvetov za kvaliteto in dobro obiskanost

Živimo v modernem svetu, kjer prevladujejo računalniki in različne sodobne tehnologije. Ljudje si dandanes življenja ter dela brez interneta pravzaprav ne bi znali predstavljati.
Izdelava spletnih trgovin: 5 nasvetov za kvaliteto in dobro obiskanost
Izdelava spletnih trgovin: 5 nasvetov za kvaliteto in dobro obiskanost

Velika večina uporabnikov svetovnega spleta se je tako navadila na vse informacije, ki so dosegljive na spletu, da jih pravzaprav ne iščejo nikjer drugje. Zaradi tega se je velikokrat že pojavil rek: ‘Če vas ni na spletu, najverjetneje ne obstajate.’ Svet je vse bolj tempiran, kar pomeni, da imamo vse manj prostega časa. Veliko stvari lahko opravimo preko spleta, zato so vse bolj popularne spletne trgovine. Trend nakupovanja je v sodobnih prodajalnah vse bolj usmerjen v virtualne trgovine, kjer so precej manjši stroški.

Izdelava spletnih trgovin je dandanes izjemno iskana storitev, ki jo opravljajo profesionalna podjetja in posamezniki. Izdelava spletne trgovine pa nikakor ni ‘mala malica’, saj je potrebno znanje veliko različnih področjih. Izdelava spletnih trgovin je najbolj učinkovita takrat, ko naročnik ter izvajalec ves čas tesno sodelujeta. Tako bo nastal produkt, ki si ga je želel naročnik in ga je kvalitetno izvedel strokovnjak za spletne trgovine.

Izdelava spletne trgovine na učinkovit način

Izjemno pomembno je, da vam obiskovalec spletne trgovine toliko zaupa, da naroči izdelek preko vaše strani. Vsekakor zaupanje ne boste dosegli z neprofesionalno izdelavo spletne strani marveč z različnimi prijemi, ki se jih je potrebno držati. Izdelava spletne trgovine zahteva dobro analizo trga in poznavanje potencialnih kupcev v zameno za to, da se celotna stran prilagodi obiskovalcu. Priporočamo vam 5 nasvetov, ki se jih je dobro držati v zameno za učinkovito spletno prodajo:

Prepričajte obiskovalca

Takoj, ko obiskovalec pride v vašo spletno trgovino, mu mora biti jasno, da je na pravem mestu. S pravimi besedami boste obiskovalca zlahka prepričali v brskanje in nakup.

Ponudite iskanje

Velikokrat obiskovalec spletne trgovine išče določeno stvar, ki pa je ne najde takoj. Zaradi tega je dobro, da izdelava spletne trgovine vsebuje tudi izdelavo učinkovitega iskalnika po spletni strani.

Imejte dodano vrednost

Nikar ne bodite pod povprečjem ali med njim. Vedno stremite k dodani vrednosti in obiskovalcu omogočajte napredne nastavitve. Izdelava spletnih strani je kvalitetna predvsem s takšnimi dodanimi vrednostmi.

Izogibajte se neprijetnim obvestilom

Obiskovalec opravi nakup, vendar pa vam ne delajo kartična plačila. Še hujši primer je, da obiskovalca pred nakupom ne obvestite o tem, da izdelka ni na zalogi. Izogibati se morate neprijetnim obvestilom, ki se lahko pojavijo po koncu nakupa v vaši spletni trgovini.

Izdelava spletnih trgovin izpod rok profesionalcev

Vse zgoraj naštete napake oziroma nasveti so tisti, ki jih obvladajo profesionalni izdelovalci spletnih trgovin. Izdelava spletne trgovine namreč zahteva vrsto različnih analiz, znanj ter seveda nenazadnje izkušenj. Vedno znova se morate odločiti za strokovnjake, ki vedo kaj počnejo. Nenazadnje je vaš prihodek v večini odvisen ravno od izdelave spletne trgovine. Vsaka napaka bo takoj vzbudila pozornost pri potrošniku, ki je dandanes vsekakor izjemno previden. Izdelava spletne trgovine naj bo prepuščena podjetju, ki ima veliko izkušenj ter vam lahko skozi celoten proces prinese veliko koristnih nasvetov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več