Digitalizacija
29.10.2014 15:41
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ponavljamo brezplačni seminar: 5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce

Na vašo željo ponavljamo brezplačni seminar: 5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce
Na vašo željo ponavljamo brezplačni seminar: 5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce

Zaradi velikekga zanimanja glede udeležbe delavnice “5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce” za bralce Računalniških novic, bomo brezplačno delavnico ponovili in sicer 13. 11. 2014, med 09. in 13. uro v prostorih Poslovne hiše Unija na Tržaški 515 v Brezovici pri Ljubljani.

Z zadovoljstvom smo namreč prejeli številne zelo pozitivne odzive na prva seminarja o poslovni rabi Facebooka, ki ga je za bralce Računalniških novic izvedel Martin Korošec, avtor prve knjige o poslovni rabi Facebooka v Sloveniji in avtor stotin večjih Facebook projektov.

In da, za vas smo se uspeli dogovoriti še za en seminar, ki bo za bralce Računalniških novic brezplačen! Prijavite se spodaj zdaj, prosta mesta bodo zelo verjetno hitro polna.

Če vas zanima kako pravilno upravljati Facebook stran podjetja, kako pridobiti čim več všečkov in njihovih kontaktnih podatkov, kako komunicirati z javnostmi preko Facebooka, kako prodati Facebook oboževalcem … vse iz prakse na praktičnih primerih – potem se prijavite spodaj zdaj.

Naj ponovimo, da bo predavatelj, eden vodilnih strokovnjakov za poslovno rabo Facebooka. Martin Korošec, direktor marketinške agencija Oranža kreativna komunikacija, d.o.o., je utemeljitelj sistema »5 korakov: od oboževalcev do kupcev«.


Ta sistem je preizkusil v sodelovanju s številnimi največjimi podjetji v Sloveniji kot so npr. Gorenje, Alpina ali BTC City. Ter tudi manjšimi kot npr. Avtohiša Malgaj ali Otroška trgovina. Sistem je vedno deloval, število oboževalcev je raslo, prav tako tudi baza njihovih kontaktnih podatkov, na sami Facebook strani so se izvajale tudi prodajno uspešne akcije. 58 prodanih televizij Gorenje ali 30 prodanih laserskih korekcij dioptrije (po ceni 2.000 € vsaka!) govorijo sami zase.

Svoje izkušnje je strnil v prvo knjigo o poslovni rabi Facebooka z naslovom »Facebook. Vaši kupci so že tam. In vi?«, ki je izšla že v 2. izdaji.

Na podlagi pridobljenega znanja je s svojo številčno in izkušeno ekipo dizajnerjev ter programerjev razvil iMadeapp: prvi slovenski sistem za enostavno izdelavo nagradnih zabavnih iger na Facebooku, t.i. aplikacij, pridobivanje kontaktov oboževalcev, predstavitve ponudbe, izdelave e-pošte in pošiljanja e-pošte oboževalcev. iMadeapp je tako enostaven za uporabo, da ga lahko uporabljajo tudi računalnika nevešči ljudje in je namenjen malim in srednjim podjetjem.

Za vas smo skupaj organizirali brezplačni seminar »5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce«, ki bo potekala 13.11.2014, med 09. in 13. uro v prostorih Poslovne hiše Unija na Tržaški 515 v Brezovici pri Ljubljani.

Število mest je omejeno na 20, zato se brezplačno prijavite preko spodnjega obrazca.

Na brezplačni delavnici boste dobili odgovore na vprašanja, kot so:

  • Kako pridobiti veliko oboževalcev in njihove kontaktne podatke z viralnimi Facebook aplikacijami?
  • Kako predstaviti svojo ponudbo na Facebooku z zavihki, s predstavitvijo izdelkov in storitev, foto in video galerijami?
  • Kako uporabljati profi e-poštni direktni marketing in enostavno oblikovati e-pošto v html-ju ter uporabljati sistem za masovno pošiljanje e-pošte za takojšnje prodajne akcije?
  • Kako s svojo Facebook stranjo neposredno prodajati s Facebook trgovino?

Zagotovite si svoje mesto zdaj, saj je zaradi brezplačnosti dogodka število mest omejeno!

Po prijavi preko spodnjega obrazca boste prejeli potrditveno e-sporočilo z natančnimi navodili, kje bo predavanje in kako se najbolje pripraviti, da boste lahko takoj po izobraževanju začeli upravljati FB strani, graditi bazo oboževalcev in povečevati prodajo.

Pozor! Vsi prisotni prejmete še darilo: e-knjigo »Facebook. Vaši kupci so že tam. In vi?« s praktičnimi navodili za poslovno rabo Facebooka.

p.s. Ne vidite obrazca za prijavo? Izklopite mobilni pogled oziroma obiščite spletno stran preko računalnika.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več