Digitalizacija
19.08.2013 16:07

Deli z drugimi:

Share

Nadgrajeni iPROM Mobile za večjo učinkovitost mobilnega oglaševanja

Največja platforma za mobilno oglaševanje na slovenskem trgu iPROM Mobile z novim inovativnim oglasnim formatom za standardizirano združevanje tekstovnih, grafičnih in video vsebin v oglasno enoto, ki prinaša večjo sporočilno vrednost in zagotovljen ogled oglasnega sporočila s strani uporabnika.
Nadgrajeni iPROM Mobile za večjo učinkovitost mobilnega oglaševanja
Nadgrajeni iPROM Mobile za večjo učinkovitost mobilnega oglaševanja

iPROM je nadgradil največjo platformo za mobilno oglaševanje na slovenskem trgu iPROM Mobile z novim oglasnim formatom, ki oglaševalcem omogoča večjo opaznost in učinkovitost komunikacijskih akcij na mobilnih napravah. Inovativen oglasni format iPROM Mobile Fullscreen AD na področje mobilnega oglaševanja prinaša standardizacijo ter narekuje nov trend personaliziranega komuniciranja z uporabniki mobilnih telefonov in drugih mobilnih naprav.

iPROM-ov novi format je namenjen naročnikom, ki želijo izstopati iz množice oglaševalcev na področju mobilnega oglaševanja in mobilno oglaševanje kot komunikacijski kanal obravnavajo kot strateško prednost. Zaradi nove, napredne iPROM-ove programske osnove je iPROM Mobile Fullscreen AD združljiv z vsemi digitalnimi mediji, tako spletnimi kot mobilnimi. Platforma za mobilno oglaševanje iPROM Mobile prepoznava vrsto in značilnosti mobilnih naprav, s katerimi uporabniki dostopajo do spletnih in mobilnih medijev, na osnovi tega pa oglasno sporočilo v realnem času prilagaja za pravilno delovanje na posamezni napravi.


Preprosta implementacija

Novi format oglaševalcem omogoča enostavno in standardizirano združevanje tekstovnih, grafičnih in video sporočil v oglasno enoto, ki prinaša večjo sporočilno vrednost in zagotovljen ogled oglasnega sporočila s strani uporabnika. iPROM Mobile Fullscreen AD omogoča uporabo klasičnih spletnih oglaševalskih formatov in jih samodejno prilagodi za predvajanje na mobilnih napravah. Oglaševalcu tako ni treba razvijati novega, ločenega oglasnega formata za mobilne naprave.

Izgled in delovanje novega formata iPROM Mobile Fullscreen AD si lahko na svojih mobilnih napravah ogledate tukaj.


Oglaševalska platforma z največjim dosegom uporabnikov mobilnih naprav v Sloveniji

iPROM Mobile, tehnološka in medijska rešitev v oblaku, ki omogoča centralizirano načrtovanje in izvedbo oglaševalskih akcij na mobilnih napravah, odlikuje največji doseg uporabnikov mobilnih naprav v Sloveniji. Rešitev je bila predstavljena konec lanskega leta. V tem obdobju je doseg uporabnikov, dosegljivih s pomočjo mobilnih naprav, zrasel z 9 na skoraj 15 odstotkov uporabnikov interneta v Sloveniji.

Rešitev vključuje tehnologijo zaznavanja mobilnih naprav in operacijskih sistemov za prilagajanje oglasov tem napravam (tablični računalniki in pametni telefoni). Zadnji iPROM-ovi podatki kažejo, da je v Sloveniji med mobilnimi internetnimi uporabniki več kot dve tretjini takih, ki uporabljajo mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, in 20 odstotkov takih, ki imajo mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MA MARKETING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MA MARKETING d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MA MARKETING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več