Digitalizacija
18.07.2013 12:56

Deli z drugimi:

Share

Top moduli za vašo spletno trgovino

Ker v vaši spletni trgovini ni simpatičnih prodajalcev, si morate pomagati drugače, da olajšate uporabnikom samo nakupno pot in brskanje po policah. Za vse, ki imate spletno trgovino na platformi Magento, smo poiskali nekaj super modulov, ki vam bodo še kako prišli prav.
Top moduli za vašo spletno trgovino
Top moduli za vašo spletno trgovino

1. Nakup v enem koraku (http://shop.spletnisistemi.si/si/one-step-checkout-magento.html?___from_store=en)

Marsikatera spletna trgovina zahteva od kupca, da izpolni mnogo vnosnih polj, ki se raztezajo čez več podstrani, kar je moteče. Tudi sama sem že zapustila tako trgovino, ker se mi enostavno ni ljubijo čez vse tiste korake.

Ta modul kupcu omogoča prijazno in enostavno izpolnjevanje potrebnih podatkov. Kar pomeni, da ne bo izgubljal nepotrebnega časa z izpolnjevanjem podatkov in bo nakup lahko opravil še hitreje. Investicija v ta modul se povrne izredno hitro, pravijo naši naročniki. Pred kupcem ni več dolge poti, a le kratek »vprašalnik« informacij, ki je potrebna za nakup. Na žalost brez določenih informacij ne gre, a vsaj krajša pot je sedaj pred nami.

2. Preskoči košarico (http://shop.spletnisistemi.si/si/preskoci-kosarico.html)

Glede na to, da naj bi nakupovanje preko spleta potekalo hitro, na vsakem koraku temu ni tako. In ravno zato sem našla modul, ki omogoča hiter nakup.

Modul namreč omogoča, da se nakup zaključi v dveh korakih, kar je skoraj tako, kot, da bi nakupovali v trgovini brez čakalne vrste. Prednost tega modula je predvsem v tem, da si povečate možnost, da bodo kupci dejansko opravili nakup. Priznam, tudi meni se je že zgodilo, da katerega nakupa nisem opravila, saj me je na poti do konca čakalo še kar nekaj »ovir«, ki so me na koncu odvrnile od tega, da nakupa nisem opravila. Še posebej, ker je šlo za stvar, ki je nisem res nujno potrebovala.

3. Modul za prijavo na e-novice (http://shop.spletnisistemi.si/si/newsletter-checkbox-extension.html)

Ker vemo, da je spletno mesto (stran ali trgovina) tudi odlično mesto za zbiranje email naslovov, sem našla modul, ki vam bo pomagal pri tem. In ker vemo, da ne gre samo za zbiranje e-naslovov ampak tudi za dejansko pošiljanje e-novic, je to nekaj, kar potrebujete.

Modul bo tako zbiral prijave na e-novice, ki se bodo shranjevale na ločenem seznamu v vaši administraciji trgovine. In ko boste imeli pripravljene nove e-novice, boste seznam le izvozili v vaše orodje za pošiljanje e-novic in novico poslali na vse nove naslove.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več