Računalništvo, telefonija
20.03.2015 12:51
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

100 LEOcoinov brezplačno za bralce Računalniških novic

Vas zanima, kako lahko dobite brezplačno nekaj novih strank? Bi radi prejeli 100 LEOcoinov, nove kriptovalute povsem brezplačno?
Če imate podjetje, ne zamudite priložnosti!
Če imate podjetje, ne zamudite priložnosti!

Za vas imamo 3 odlična darila, ki jih velja izkoristiti. Prijava je povsem brezplačna in jo naše partnersko podjetje uredi za vas – postopek traja 5. min. Edini pogoj je, da imate podjetje, s. p., zavod ali drugo pravno obliko. Vsaka pravna oseba dobi omenjeno darilo, zato lahko delite ta prispevek vašim prijateljem in znancem.

Kaj so torej ta darila?

  • DARILO 1: Brezplačno dobite 100 LEOcoinov, torej 100 kovancev kripto valute, ki je sedaj vredna od 1 do 2 EUR, ko bo borza odprta 2. aprila, lahko cena bistveno naraste.
  • DARILO 2: Brezplačno se lahko promovirate preko portala v Sloveniji ali v tujini – preko 120.000 podjetnikov po vsem svetu je že registriranih.
  • DARILO 3: Brezplačno dobite LEOcoin denarnico in začnete razmišljati o novi kriptovaluti dovolj zgodaj, kajti eni napovedujejo kar veliko prihodnost omenjenim valutam.

Trenutno je LEOcoin edina resna protiutež Bitcoinu. Bitcoin je na borzi vreden cca 247 EUR. V kolikor bo taka vrednost tudi za LEOcoin, se vam splača izpolniti par podatkov. Vendar v tem trenutku ne moremo vedeti točne vrednosti, ker jo določa trg, zato ne bi radi dajali lažnih pričakovanj. Glede na to, da ni tveganja, pa velja zares poskusiti – morda pa bo vrednost za kovanec še celo višja kot pri Bitcoinu.

S prijavo se torej registrirate kot podjetje, ki lahko nato sprejema LEOcoine, hkrati pa prejmete 100 LEOcoinov popolnoma brezplačno.

Koristne povezave

Kako računovodsko umestiti brezplačne kovance v vaše podjetje?

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je LEO coin?

(Oglasno sporočilo)


Rok za prijave za 100 brezplačnih LEOcoinov je potekel 25. 3. 2015.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več