Računalništvo, telefonija
16.05.2014 13:09
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

12 slovenskim mladim managerjem podeljene prestižne mednarodne MBA štipendije

MBA štipendisti.
MBA štipendisti.

V nedeljo, 11. 5. 2014 je v Ljubljani potekalo tekmovanje slovenskih managerjev za 12 prestižnih štipendij mednarodne poslovne šole COTRUGLI Business School. Na celodnevnem tekmovanju se je več kot 40 finalistov, mladih in srednjih menedžerjev, na podlagi več kot 120 predhodnih prijav, pomerilo med seboj skozi različna testiranja in naloge.

Komisija je na podlagi celodnevnega preizkusa izbrala dobitnike štipendij COTRUGLI Business School. Dobitniki Executive MBA štipendij so: Ines Marie Flis, Emigma d.o.o., Melanja Šober, Elan d.o.o., Aleš Sitar, IBM Slovenia, Sebastjan Lipovšek, H&H Aurum d.o.o., Tina Tkavc, Lek Pharmaceuticals d.d., a Sandoz company. Dobitnik polne štipendije je Jure Poljšak, Abanka Vipa d.d.

Dobitniki MBA štipendij pa so: Lina Pavletič, Alianta d.o.o., Helena Rous, Štajerski tehnološki park d.o.o., Gregor Sablič, SKF Slovenija d.o.o., Ana Kalan, Telemach d.o.o., Helena Lukić, Factor banka d.d. Dobitnik polne štipendije je Primož Leben, Chiesi Slovenija.

Prihodnji teden bo vse finalinste in prejemnike MBA štipendij sprejel tudi Aleksander Zalaznik, predsednik Združenja Manager, ki je tudi podprlo projekt izbora štipendiranja. Vsi prejemniki prestižnih mednarodnih MBA in EMBA štipendij bodo s študijem na COTRUGLI Business School pričeli v letu 2014/15 in bodo kot slovenski ambasadorji ponosno predstavljali slovenski management okviru mednarodne MBA in EMBA generacije v celotni regiji jugovzhodne Evrope.

Projekt so prijazno podprli: Združenje Manager, Društvo za kadrovsko dejavnost Ljubljana, Management Group, Tehnološki Park Ljubljana, Mladi podjetnik, ter medijski partnerji: Radio 1, MojeDelo.com, Fini Oglasi, Računalniške novice in Media lab d. o. o.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več