Računalništvo, telefonija
29.10.2011 16:21
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Amis na optiki!

Podjetje Amis je s koncem avgusta pričelo s trženjem širokopasovnih storitev na optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Amisova ponudba storitev na optičnih omrežjih (FTTH) je posebej zanimiva za gospodinjstva z več TV- sprejemniki in večjimi potrebami po prepustnosti širokopasovne povezave.
Amis na optiki!
Amis na optiki!

Tržno najuspešnejši paketi vključujejo simetrične hitrosti interneta do 40 Mbit/s, sodobno digitalno televizijo s 145 programi in časovnimi storitvami ter HD TV programi, brezplačno telefonijo v vsa slovenska fiksna omrežja in brezplačno uporabo TV-opreme. Mesečne naročnine paketov se gibljejo od 30,90 evra do 58,00 evrov. Amis bo priklope naročnikov pričel izvajati konec septembra.

»V gospodinjstvih opažamo povečan trend vzpostavitve t. i. brezžičnih hišnih omrežij. Družinski člani vse pogosteje uporabljajo vsak svoj računalnik ter televizijski sprejemnik, zato smo v vse najpogostejše naročniške pakete na optičnem omrežju vključili potrebno TV opremo (STB) za priklop dveh televizorjev in brezžični modem,« poudarja Katja Šajnovič, direktorica za prodajo in marketing.

Paketi št. 1 za neverjetnih 11 evrov

Za letošnjo jesen je Amis za nove naročnike oblikoval posebno naročniško akcijo, poimenovano »Paketi št. 1«, v kateri bodo vsi novi naročniki za vse pakete iz ponudbe prvih šest mesecev plačevali vsega 11 evrov naročnine. Ponudba velja za vse nove zasebne naročnike storitev Amis v različnih omrežjih (AmisDSL, Amis Optika, kabelski internet) ob vezavi naročniškega razmerja za obdobje 24 mesecev. Akcija bo trajala do 31. oktobra 2011. Poleg tega bo Amis vsem obstoječim uporabnikom AmisTV 2.0, ki že uporabljajo paket časovnih storitev, septembra brezplačno vključil storitev mediaCenter (brez dodatne mesečne naročnine in priključnine).

Z vstopom na optični trg Amis pričakuje hitro rast prodaje širokopasovnih storitev, predvsem paketov z vključeno storitvijo Amis Televizija, ki je najbolje prodajana storitev IPTV na domačem trgu v zadnjih dveh letih.


Naložba v kakovost

Optično omrežje omogoča skoraj neomejene prenosne hitrosti interneta, zanesljivo delovanje in še višjo kakovost storitev. Naročniki se najpogosteje odločajo za paketne storitve širokopasovnega dostopa, telefonije in televizije, zato je Amis tudi na optičnem omrežju oblikoval privlačno ponudbo paketov. Amis lahko sedaj z optičnim dostopom lahko doseže izredno velik odstotek gospodinjstev, medtem ko je pokritost bakrenega omrežja za širokopasovni dostop (xDSL) skoraj popolna. Amis sicer že od pomladi nudi storitve telefonije, televizije in dostopa do interneta tudi v krajevnih odprtih širokopasovnih omrežjih po celi Sloveniji.

Več informacij o ponudbi na optiki in naročniški akciji lahko uporabniki prejmejo na brezplačni številki 080 20 10, na spletni strani www.amis.net ali na najbližjem prodajnem mestu družbe Amis. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več