Računalništvo, telefonija
20.02.2017 13:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bi obiskali vodilni tehnološki sejem CeBIT?

Bi obiskali vodilni tehnološki sejem CeBIT?
Bi obiskali vodilni tehnološki sejem CeBIT?

20. marca se bo v nemškem Hannovru začel sejem CeBIT 2017, ki velja za eno največjih in najpomembnejših računalniških prireditev na svetu. Sejem bo trajal do vključno 24. marca, njegova letošnja osrednja nit pa je digitalizacija celotne družbe. To pomeni, da bo veliko govora o razvoju umetne inteligence, internetu stvari, robotiki, samovozečih avtomobilih, dronih, navidezni resničnosti, 3D tiskanju in internetni varnosti.

Tako kot vsako leto bo poudarek tudi na gospodarskem potencialu digitalnih tehnologij. Sejem bo znova mesto za izmenjavo izkušenj o spremembah v poslovnih procesih, ki jih prinašajo najnovejše digitalne tehnologije, obenem pa tudi pomembna platforma za mlade startupe, ki bodo imeli na dogodku priložnost, da preverijo zanimanje za njihove produkte in storitve.

Na CeBIT-u pa bo prisotna tudi Slovenija, ki želi na tem področju igrati vlogo referenčne države in odskočne deske za regijo. Poleg več podjetij bo namreč na sejmu prisoten tudi minister za javno upravo, Boris Koprivnikar.

Kako lahko dobite vstopnico?

Izjemnega tehnološkega sejma, pa se lahko udeležite tudi vi. V sodelovanju s podjetjem GamaSystem vam namreč ponujamo ekskluzivno priložnost, da s sodelovanjem v nagradni igri na Facebook strani Računalniških novic osvojite eno od 50 vstopnic, ki jih imamo na voljo.

Kaj morate storiti, da vstopnico dobite? Nič težkega. Pod dotično novico, objavljeno na naši Facebook strani, zgolj objavite svoj komentar. Med vsemi sodelujočimi bomo nato izžrebali 50 srečnežev, ki si bodo CeBIT lahko ogledali v živo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več