Računalništvo, telefonija
05.09.2013 10:40
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačen seminar FotoBranja za bralce Računalniških novic

Presenečeni nad vašim pozitivnim odzivom, smo se z organizatorjem dogovorili za nov, izreden brezplačen termin samo za vas!
Presenečeni nad vašim pozitivnim odzivom, smo se z organizatorjem dogovorili za nov, izreden brezplačen termin samo za vas!

Zagotovo ste že slišali za ljudi, ki berejo hitro – celo prehitro, da bi to lahko bilo res? Pa je! Poleg tehnike hitrega branja, čigar problem je v tem, da je z njim možno doseči le omejene rezultate, prav tako pa ga je treba neprestano trenirati, če želiš ohranjati želeno hitrost branja, poznamo tudi FotoBranje, katerega smo te dni z navdušenjem preizkusili tudi v uredništvu Računalniških novic. In zadeva res deluje, zato smo se z organizatorji dogovorili za brezplačno dvourno delavnico FotoBranja za vas, zveste bralce Računalniških novic.

Kaj je FotoBranje in kako do brezplačnega seminarja FotoBranja?

FotoBranje je celovit pristop in skupek tehnik za hitrejše, učinkovitejše in lahkotnejše branje in učenje. Sposobni boste brati najmanj 2-10x hitreje, hitrejše branje pa boste občutili kot posledico sproščanja, ne pa večjega napora. Najlepša stvar je, da za FotoBranje ni omejitev: uporabite ga lahko v razredu, pri študiju, na delovnem mestu, za učenje tujih jezikov in še bi lahko naštevali. Tudi šef bo vesel, saj zaposleni v pisarnah prihranijo vsaj 2 uri vsak teden, kar je 5% večja delovna učinkovitost!


Omenjeni brezplačen uvodni seminar FotoBranja ni le predstavitev tehnike. Je začetek spoznavanja nove paradigme učenja in branja, zato ne zamudite priložnosti in se nemudoma prijavite spodaj.

>> Čim prej se prijavite na brezplačni uvodni seminar FotoBranja preko spodnjega obrazca, saj je število mest omejenih! Na voljo sta dva termina v Ljubljani (10.9. in 16.9. 2013, ob 19:00).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več