Računalništvo, telefonija
05.10.2015 19:04

Deli z drugimi:

Share

Brezplačni preizkus ona-on.com

Samski ali pa imate samske prijatelje? Prvim 2.000 uporabnikom PODARJAMO popolnoma brezplačni preizkus vseh storitev portala ona-on.com. Za 0€ se spoznavaj, osvajaj, zabavaj z največ samskimi v Sloveniji.
Brezplačni preizkus ona-on.com
Brezplačni preizkus ona-on.com

Ona-On.com v sodelovanju s Privoščite.si podarja vsem, ki ljubezen še iščete, kar 100% popust na neomejeno druženje z več kot 150.000 samskimi v Sloveniji. Spoznavanje še nikoli ni bilo enostavnejše 😉


Kako poteka? Hitra brezplačna registracija, pregled kandidatov, klepet in dogovor za srečanje v živo! Do konca novembra preizkusite brezplačno za 0€!

Še več! Na podlagi profila in spletnih pogovorov lahko hitro ocenite človeka in ugotovite, če bi želeli z njim preživeti več časa in se spoznati tudi v živo. Ne čakajte in se registrirajte TUKAJ!


Ona-On.com pa ni le virtualni svet, kjer se za zmenke dogovarjate sami. Zagotovite si udeležbo na številnih organiziranih spoznavnih dogodkih, kot so hitri zmenki, pikniki, športno druženje, plesni tečaji, ter še in še.

Vabljeni, da izkoristite darilo in se razgledate naokoli. Če vam bo videno všeč in se boste želeli dogovoriti za zmenke v živo, vam bodo na voljo številni napotki in nekatere zgodbe več kot 10.000 parov, ki so se spoznali doslej!


Ona-On.com je vodilni portal za zmenke in zasebne stike z več kot 150.000 registriranimi uporabniki, kjer mesečno kreše iskrice več kot 75.000 Slovencev. Odlikujejo nas kakovostne storitve s številnimi pari in številnimi zgodbami o uspehu. Poleg novega življenjskega partnerja lahko spoznate zanimive ljudi za skupne aktivnosti (šport, zabava, kultura, potovanja).

Izkoristite to lepo darilo ali pa ga priporočite svojim samskim prijateljem! Ona-On.com vam ljubezen podari, vse kar morate storiti vi pa je brezplačna registracija!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50