Računalništvo, telefonija
07.02.2010 12:14

Deli z drugimi:

Share

CANYON mednarodni natecaj urbane umetnosti

CANYON organira prvi mednarodni natecaj urbane umetnosti.
CANYON organira prvi mednarodni natecaj urbane umetnosti.

CANYON obvesca, da organira prvi mednarodni natecaj urbane umetnosti. Ste kreativni? Navdihnite nas! Pokazite umetnostno interpretacijo urbanega zivljenjskega sloga!

Vsi navdusenci glasbe, ulicne umetnosti, grafitov, mode, avtomobilov, arkadnih iger in / ali nocnega zivljenja, pridruzite se. Urbano zivljenje predstavlja sirok spekter za ustvarjanje, zato bomo veseli vseh kreativnih, svezih in dinamicnih umetniskih izdelkov.

Vsak udelezenec natecaja lahko prispeva neomejeno stevilo izdelkov v dveh kategorijah:
Digitalni dizajn: Vkljucuje graficni dizajn in izdelke narejene z racunalniskimi programi kot sta Adobe Photoshop in Illustrator.
Risbe & slike: Dovoljene so vse tehnike, ki ustvarijo umetnisko delo na papirju, kartonu ali platnu: s svincniki, grafiti, skicami, barvami v spreju, sablonskim risanjem,… .

Nagrade za zmagovalce:
Grand Prix = iPod Touch 32 GB ali Sony Playstation 3
Runner-up = Graficna tablica za risanje ali iPod Nano 16GB
Publics Choice = asortima izdelkov iz linije Canyon Limited Edition

Zmagovalni izdelki bodo vkljuceni v globalno kampanijo z namenom promocije Canyon novih “Limited Edition” izdelkov letos spomladi.

Canyonova ekipa in strokovna zirija cenjenih strokovnjakov bo izbrala zmagovalne izdelke v vsaki kategoriji. Obiskovalci spletne strani natecaja pa bodo lahko tudi javno glasovali za najboljsi izdelek!

Urban Art natecaj in spletna stran http://urban-art.canyon-tech.com/ bo aktivna sredi februarja. Obiscete lahko tudi http://www.canyon-tech.com za podrobnejsa pravila in pogoje natecaja.
Veliko srece zelimo vsem sodelujocim!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več