Računalništvo, telefonija
16.06.2016 12:15

Deli z drugimi:

Share

Cenovno ugodni Xbox One S z izjemnimi igrami

Nova igralna konzola Xbox One S bo kos tudi najzahtevnejšim nalogam.
Nova igralna konzola Xbox One S bo kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Podjetje Microsoft je predstavilo težko pričakovano igralno konzolo Xbox One S, ki je za kar 40 odstotkov kompaktnejša v primerjavi s predhodnim modelom. Novost je opremljena s trdim diskom kapacitete do dveh terabajtov in v polni meri podpira videoposnetke ločljivosti kot 4K. Inženirjem podjetja Microsoft je za nameček v novo igralno konzolo uspelo vgraditi celo napajalnik, kar je bilo med igričarji sprejeto z veliko mero navdušenja.

Nova igralna konzola Xbox One S podpira celo tehnologijo HDR (High Dynamic Range), ki dokazano pripomore k boljši kakovosti prikaza iger, saj v zelo temnih in zelo svetlih območjih slike omogoča prikaz večjega števila podrobnosti. Če bomo v navezi z novo igralno konzolo želeli uporabljati krmilni sistem Kineckt, bomo morali kupiti še namenski adapter, saj priključka zanj še ni na voljo. Kupci nove igralne konzolo bodo prejeli še prenovljeni krmilnik.

Igralno konzolo Xbox One S bo v Združenih državah Amerike mogoče kupiti avgusta, za različico z dvo terabajtnim trdim diskom pa bo treba odšteti preračunanih 355 evrov. Nekoliko manj zmogljiva različica s terabajtnim trdim diskom bo vrednotena na preračunanih 310 evrov, medtem ko različica s 500 gigabajtnim diskom pa bo vrednotena na preračunanih 265 evrov. Za novost bodo na voljo tudi nove igre, ki naj bi bile precej boljše od zdajšnjih.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,