Računalništvo, telefonija
19.12.2014 15:41
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dopolnjena izdaja uspešnice Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih

Dopolnjena izdaja uspešnice Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih
Dopolnjena izdaja uspešnice Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih

Priljubljeni priročnik za učenje osnov računalništva je sedaj osvežen z najnovejšimi spremembami na področju računalništva ter vsebuje tudi poglavje o uporabi programskega okolja WINDOWS 8, ki je nameščen na večino novih računalnikov.


Spoznajte osnove delovanja računalnika in uporabite čim več možnosti, ki jih omogoča.

Knjiga Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih je namenjena vsem, ki imate računalnik, a zaradi različnih razlogov uporabljate zgolj osnovne funkcije, za vsako nekoliko zahtevnejšo operacijo pa ste odvisni od “plonk” listkov ali prijaznih sorodnikov.

Knjiga je sestavljena iz treh delov:

  1. Prvi del je namenjen osnovam. Predstavljeni so deli računalnika, opisani so glavni operacijski sistemi in načini shranjevanja podatkov..
  2. Drugi del je namenjen konkretnim vsebinam in predstavitvam različnih možnosti, ki jih računalnik omogoča. Izvedeli boste, kako si uredite dostop do interneta, kako lahko s pomočjo računalnika zaslužite in seveda kako lahko zapravljate. Kako lahko uredite slike (brez plonk listka) in kako najdete prijatelje na facebooku. Pa še cel kup drugih uporabnih idej.
  3. Tretji del je dodatek z zanimivostmi in drugimi uporabnimi podatki. Kjer so v knjigi konkretna navodila in kjer je to možno, so poleg slovenskih dodana tudi angleška poimenovanja. Namenjena so boljšemu razumevanju za tiste, ki imate angleške različice programov.

Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih, ki je mimogrede odlično darilo, pride na 176 straneh formata 235 X 165 mm v broširani vezavi in bo vaš za 19,95 €. Naročite ga preko 04 5320 200 ali zalozba@didakta.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več