Računalništvo, telefonija
28.11.2011 11:55

Deli z drugimi:

Share

Dot Award 2012 – 1000 EUR za najboljšo spletno stran učencev in dijakov

Tudi v letu 2012 se lahko slovenski učenci in dijaki na mednarodnem tekmovanju Dot Award potegujete za bogate nagrade za najboljše šolske spletne strani.
Tudi v letu 2012 se lahko slovenski učenci in dijaki na mednarodnem tekmovanju Dot Award potegujete za bogate nagrade za najboljše šolske spletne strani.

Tudi v letu 2012 se lahko slovenski učenci in dijaki na mednarodnem tekmovanju Dot Award potegujete za bogate nagrade za najboljše šolske spletne strani. Koordinator projekta, društvo Roger Van Overstraeten Society, bo avtorjem najboljših spletnih strani podelilo tri nagrade in sicer v bruto vrednosti 1000, 750 in 500 EUR.

Na letošnjem tekmovanju Dot Award (www.dot-award.si) lahko sodelujete s prispevki iz vseh vsebinskih področij, vaše strani pa naj v čim večji meri ustrezajo kriterijem, po katerih bo mednarodna komisija izbrala tri najboljše. Spletne strani lahko pripravite v slovenskem jeziku, vendar je zaželena uporaba angleškega jezika. Vaše spletne strani mora na tekmovanje, v skladu z navodili, prijaviti vaš mentor.

Učenci in dijaki s slovenskih šol lahko za postavitev spletnih strani uporabite tudi orodje Blog.arnes, ki vam omogoča enostavno in hitro postavitev, hkrati pa vam ponuja dovolj svobode, da vaše spletne strani prilagodite lastnim potrebam.

Projekt Dot Award, ki ga koordinira belgijski Roger Van Overstraeten Society, je rezultat različnih evropskih spletnih iniciativ, kot je na primer belgijska Webbstjärnan in švedska WordWebWonder. V projektu, ki ga podpira CENTR (ang. Council of European National Top Level Domain Registries), sodelujejo evropski registri, med njimi tudi slovenski register. Več o Dot Award si lahko preberete na slovenskih ali mednarodnih spletnih straneh tekmovanja.


Pomembni datumi:

  • 1. 4. 2012: zadnji rok za oddajo vaših spletnih strani (navodila za prijavo na tekmovanje);
  • 11. 5. 2012: objava rezultatov mednarodne žirije;
  • 15.-31. 5. 2012: podelitev nagrad.

Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več