Računalništvo, telefonija
23.11.2014 09:07

Deli z drugimi:

Share

Dr. Sheldon Cooper skupaj z Intelom!

Prvi reklamni oglas, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjem Intel in igralcem Jimom Parsonsom, navdušuje v vseh pogledih.
Prvi reklamni oglas, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjem Intel in igralcem Jimom Parsonsom, navdušuje v vseh pogledih.

Podjetje Intel je vodilni proizvajalec procesorjev, ki poganjajo namizne in prenosne računalnike ter strežniške sisteme zadnjih dvajsetih let. Čeprav računalniški gigant ne potrebuje dodatne reklame za uspešno prodajo, je začel novo marketinško akcijo, ki se bo najprej odvijala na ameriških televizijskih zaslonih, kasneje pa bo dosegla še priljubljene spletne portale, kot so YouTube, Facebook, Twitter in Vine. S tovrstnimi reklamnimi oglasi bo podjetje Intel uporabnike zgolj osveščalo o njegovi blagovni znamki, saj reklamiranja za potrebne prodaje dejansko ne potrebuje.

Marketinška kampanja podjetja Intel sama po sebi ne bi bila nič posebnega, če v njej ne bi nastopal ameriški igralec Jim Parsons, ki je širom sveta poznan po igralski vlogi dr. Sheldona Coopera v televizijski seriji The Big Bang Theory. Pri podjetju Intel seveda računajo na to, da bo igralec pritegnili pozornost gledalcev, tudi tistih, ki se na sodobno tehnologijo ne spoznajo kaj veliko.

Prvi reklamni oglas, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjem Intel in priznanim ameriškim igralcem Jimom Parsonsom, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Intel-Parsons.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več