Računalništvo, telefonija
03.04.2015 09:29

Deli z drugimi:

Share

Električno kolo za 25 tisoč zelencev!

Električno kolo DRT podjetja Trefecta je opremljeno s tehnologijo, ki je celo bolj napredna od tiste, ki jo najdemo v običajnih vozili s pogonom na fosilna goriva.
Električno kolo DRT podjetja Trefecta je opremljeno s tehnologijo, ki je celo bolj napredna od tiste, ki jo najdemo v običajnih vozili s pogonom na fosilna goriva.

Kolesarjenje je odlična športna aktivnost, hkrati pa je odlična priložnost za zmanjšanje toplogrednih plinov, ki uničujejo naravo. Zaradi tega si je mednarodna ekipa vrhunskih inženirjev podjetja Trefecta zadala nalogo, da izdela svojevrstno električno kolo. To namreč mora biti elegantno, prijazno do okolja in hkrati zmogljivo, da bi privabilo čim več potencialnih kupcev.

Kot vse kaže jim je pri zasnovi električnega kolesa DRT tudi uspelo, saj je slednji opremljen s tehnologijo, ki je celo bolj napredna od tiste, ki jo najdemo v običajnih vozili s pogonom na fosilna goriva. Novost namreč ponuja kombinacijo običajnega kolesa in motornega kolesa, saj doseže potovalno hitrost do 70 kilometrov na uro, z enim polnjenjem baterije pa lahko »prevozimo« do 100 kilometrov. Kolo DRT je opremljeno še z računalnikom, ki samodejno preklaplja med ročnim in samodejnim načinom vožnje, hkrati pa je združljivo tudi s pametnimi mobilnimi telefoni iPhone za namene navigacije.

Več informacij o nadvse zanimivem električnem kolesu DRT podjetja Trefecta je na voljo za ogled na spletni povezavi bit.ly/Trefecta-DRT. Žal pa novosti ni ravno poceni, saj ameriško podjetje zanjo zahteva kar preračunanih 23 tisoč evrov oziroma toliko kot za avtomobil srednjega cenovnega razreda.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več