Računalništvo, telefonija
08.11.2013 09:20
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garancija na spoznavanje na Ona-On.com & Največji Zmenek na Slepo 5!

Izsek iz mobilne verzije m.ona-on.com
Izsek iz mobilne verzije m.ona-on.com

V oktobru so na ona-on.com zabeležili že več kot 129-tisočo registracijo in tudi že več kot 700 novih parov letos! Nadaljuje se trend odjave 2-3 parov dnevno z razlogom „Hvala, spoznala sva se na ona-on.com, nasvidenje!“

Kaj je novega?

  1. Grafična prenova – Oglejte si prenovljeno stran http://ona-on.com in preverite zakaj ima že blizu 129.500 registriranih uporabnikov, ki iščejo sorodno dušo!
  2. Nove oznake profilov – Zelo koristno pri navezovanju stikov! Odslej točno veste kdo ima komunikacijske pravice in si lahko dopisuje z vami, kot tudi kdo je na mobilni verziji portala.
  3. NOVO! Super komunikacijska moč – Z vsemi uporabniki si lahko popolnoma neomejeno dopisujete, neglede na njihov članski status.
  4. Zasebne slike – Vsi, ki želite ohraniti 100% zasebnost, pa kljub temu uporabljati vse spoznavne storitve, objavite zasebno sliko in jo delite samo s tistimi, ki so vam všeč!
  5. Facebook in verificirani profili – Hitra registracija in prijava, ter uvoz slik ali zajem prek spletne kamere! Kmalu: Nagrajevanje verificiranih profilov!
  6. Mobilni ona-on.com – brezplačni zmenki v žepu, odslej tudi z registracijo novih uporabnikov in številnimi novostmi. Preverite z vašim mobilcem na http://m.ona-on.com.

Prihaja kmalu: Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 5

Vabljeni na številne spoznavne novembrske dogodke, nikakor pa ne zamudite Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 5, ki bo tudi letos v Ljubljanski Cvetličarni, 15.11.2013, z najbogatejšim spoznavnim programom doslej!

Vsakemu udeležencu letos prvič kar jamčimo, da bo s pomočjo „spoznavalnice“ hitro navezal nekaj zanimivih novih poznanstev na prireditvi! Tako je, prvi spoznavni dogodek z GARANCIJO na spoznavanje 😉 Več informacij o dogodku tukaj.

Zagotovite si cenejše vstopnice na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 5 na Eventimu. Klikni za nakup cenejše vstopnice v predprodaji.


Bi se nam pridružili?

Enostavno je! Najhitreje do zmenka in pravega partnerja z brezplačno registracijo. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več