Računalništvo, telefonija
02.07.2014 15:47

Deli z drugimi:

Share

Gibson prevzel Woox Innovations

Podjetje Gibson Brands je 30. junija zaključilo prevzem Woox Innovations, podjetja z zabavno elektroniko, ki deluje pod znamko Philips. Ta dogodek zaznamuje velik korak na poti Gibson Brands, ki želi na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila postati največje podjetje na svetu.
Gibson prevzel Woox Innovations
Gibson prevzel Woox Innovations

Gibson se zavzema za nenehno rast na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila. S prevzemom Woox Innovations Gibson Brands sledi viziji postati največje podjetje na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila. Podjetje je v preteklosti že investiralo v priznane znamke, kot sta Onkyo in TEAC. Aktualni prevzem bo okrepil znamko Gibson na trgih Združenih držav Amerike in Japonske, obenem pa tudi Philipsove avdio-video izdelke v Evropi, na Kitajskem in v Latinski Ameriki. Združitev tako zagotavlja obojestransko krepitev znamk.


»Skupaj s podjetjem Gibson postavljamo smernice za prihodnost, kot skupina, ki ima glasbo in zvok v svojem DNK. Woox Innovations se osredotoča na visoko kakovostni zvok, napredno tehnologijo in izbran dizajn, s čimer želimo izboljšati kakovost izkušnje zabave uporabnikov po vsem svetu. Skupaj tvorimo močno platformo za globalno rast na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila«, je povedal Wiebo Vaartjes, izvršni direktor Woox Innovations.

»S prevzemom smo znatno povišali naš globalni doseg, kar širi naše poslovne zmogljivosti. Nadaljujemo rast, ki jo poganja naša strast in s katero želimo uporabnikom po svetu zagotoviti najboljšo zvočno izkušnjo,« je dodal Henry Juszkiewicz, izvršni direktor Gibson Brands.

Woox Innovations je v industriji poznano po svojih vodilnih strokovnjakih in močnih kompetencah na področju zvoka in oblikovanja. Njihove nedavne novosti zajemajo profesionalne DJ-slušalke A5-PRO in M1X-DJ, kombinacijo upravljalskega in zvočnega sistema. Obe inovaciji sta bili razviti v sodelovanju z znanim DJ-jem, Arminom van Buurenom, ki je bil nominiran za nagrado Grammy. Nedavno nagrajena inovacija je tudi zvočni sistem hišnega kina Fidelio E5 s funkcijo zvoka na zahtevo. Edinstvena oblika zvočnikov, ki jih ločeno razporedimo po prostoru z brezžično povezavo, ustvari izjemno prostorsko zvočno izkušnjo.

Letos Gibson Brands praznuje 120. obletnico obstoja in velja za eno izmed najhitreje rastočih podjetij s področja zabavne elektronike na svetu.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več