Računalništvo, telefonija
24.11.2015 09:56
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj storiti, da stranke ne bi bežale h konkurenci?

Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito. Prikaz na resničnem primeru, nabavni/prodajni proces in povezani dokumenti.
V ŽIVO: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito (brezplačni webinar)
V ŽIVO: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito (brezplačni webinar)

Da nam stranke ne bi bežale h konkurenci ali preprosto prekinile sodelovanje z nami je z vidika pretoka informacij v podjetju pomembnih nekaj faktorjev, ki jih je v primeru pomanjkanja nujno izničiti. Cilj nam morajo biti optimizirani odzivni časi zaposlenih, kvaliteta obdelave strank in hitrost reševanja sporov ali težav.

Ko razmišljamo o brezpapirni pisarni, si težko predstavljamo, kaj natančno to pomeni. Izkušnje kažejo, da vpeljava dokumentnega sistema znatno vpliva na konkurenčno prednost podjetja in profitabilnost na dolgi rok.

Upravljanje dokumentacije lahko v podjetju predstavlja veliko preveč porabljenih minut, ki bi jih lahko unovčili bolj učinkovito. Zaradi nenadzorovanega upravljanja z dokumenti, vse preveč časa porabimo pri administraciji namesto pomembnejši stvari, kot je na primer konkurenčna prednost. Da se to ne bi dogajalo v vašem podjetju, za vas 25. 11. organiziramo brezplačen webinar “Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito” – prijavite se spodaj.

———————————————————————————————————-
Brezplačen webinar: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito

Termin: 25.11.2015
Predavatelj: Miha Lesar, direktor področja poslovne rešitve v podjetju Vibor d.o.o.­

———————————————————————————————————-

>> Na brezplačen webinar se prijavite tukaj (klik)

5 razlogov za udeležbo brezplačnega webinarja:

  1. Iskanje in shranjevanje: Posnemanje fizične strukture, ki vključuje vložne omare, mape in zavihke omogoča prehod na brezpapirno poslovanje veliko lažje in intuitivno.
  2. Preprost dostop: za nekoga, ki pogosto deluje zunaj podjetja, je dostopnost do dokumentov ključnega pomena.
  3. Varnost informacij: Veter, voda in ogenj lahko podjetje ohromi v nekaj sekundah, brez večjega predhodnega opozorila.
  4. Sistem za vsako organizacijo: prednost sistema za upravljanje z dokumenti je ta, da je primeren, če ne celo nujen, za vsako organizacijo.
  5. Povezljivost: tovrstni sistemi morajo biti in v večini so povezljivi z ostalimi sistemi, ki že so v uporabi v organizaciji ali podjetju.

>> Na brezplačen webinar se prijavite tukaj (klik)

Nasvet: Vpišite se tudi, če webinarja ne boste ujeli v živo – za prijavljene bo na voljo tudi posnetek.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več