Računalništvo, telefonija
24.11.2015 09:56
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj storiti, da stranke ne bi bežale h konkurenci?

Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito. Prikaz na resničnem primeru, nabavni/prodajni proces in povezani dokumenti.
V ŽIVO: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito (brezplačni webinar)
V ŽIVO: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito (brezplačni webinar)

Da nam stranke ne bi bežale h konkurenci ali preprosto prekinile sodelovanje z nami je z vidika pretoka informacij v podjetju pomembnih nekaj faktorjev, ki jih je v primeru pomanjkanja nujno izničiti. Cilj nam morajo biti optimizirani odzivni časi zaposlenih, kvaliteta obdelave strank in hitrost reševanja sporov ali težav.

Ko razmišljamo o brezpapirni pisarni, si težko predstavljamo, kaj natančno to pomeni. Izkušnje kažejo, da vpeljava dokumentnega sistema znatno vpliva na konkurenčno prednost podjetja in profitabilnost na dolgi rok.

Upravljanje dokumentacije lahko v podjetju predstavlja veliko preveč porabljenih minut, ki bi jih lahko unovčili bolj učinkovito. Zaradi nenadzorovanega upravljanja z dokumenti, vse preveč časa porabimo pri administraciji namesto pomembnejši stvari, kot je na primer konkurenčna prednost. Da se to ne bi dogajalo v vašem podjetju, za vas 25. 11. organiziramo brezplačen webinar “Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito” – prijavite se spodaj.

———————————————————————————————————-
Brezplačen webinar: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito

Termin: 25.11.2015
Predavatelj: Miha Lesar, direktor področja poslovne rešitve v podjetju Vibor d.o.o.­

———————————————————————————————————-

>> Na brezplačen webinar se prijavite tukaj (klik)

5 razlogov za udeležbo brezplačnega webinarja:

  1. Iskanje in shranjevanje: Posnemanje fizične strukture, ki vključuje vložne omare, mape in zavihke omogoča prehod na brezpapirno poslovanje veliko lažje in intuitivno.
  2. Preprost dostop: za nekoga, ki pogosto deluje zunaj podjetja, je dostopnost do dokumentov ključnega pomena.
  3. Varnost informacij: Veter, voda in ogenj lahko podjetje ohromi v nekaj sekundah, brez večjega predhodnega opozorila.
  4. Sistem za vsako organizacijo: prednost sistema za upravljanje z dokumenti je ta, da je primeren, če ne celo nujen, za vsako organizacijo.
  5. Povezljivost: tovrstni sistemi morajo biti in v večini so povezljivi z ostalimi sistemi, ki že so v uporabi v organizaciji ali podjetju.

>> Na brezplačen webinar se prijavite tukaj (klik)

Nasvet: Vpišite se tudi, če webinarja ne boste ujeli v živo – za prijavljene bo na voljo tudi posnetek.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več