Računalništvo, telefonija
05.02.2016 13:08
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj se dogaja v vaši občini?

V poplavi novic s celotnega sveta hitro pozabimo na pomen novic iz domačega okolja. Ironično smo bolje in hitreje obveščeni o tem, kaj se dogaja na drugem koncu sveta, kot pa o tem, kaj se dogaja tako rekoč za vogalom. Vrzel zapolnjuje spletni portal MojaObčina.si
MojaObčina.si je lokalni vir za novice, dogodke, zanimivosti, razprave in preostale lokalne informacije iz tvoje občine.
MojaObčina.si je lokalni vir za novice, dogodke, zanimivosti, razprave in preostale lokalne informacije iz tvoje občine.

MojaObčina.si združuje lokalne novice slovenskih občin in na enem mestu ponudi največji izbor tistih novic, ki jih sicer ne najdemo v osrednjih vseslovenskih medijih. Spletno stran si lahko ogledate tudi na pametnih mobilnih napravah, o dogajanju v izbranih občinah pa ste lahko obveščeni tudi s tedenskim obveščanjem po e-pošti.

Posebnost portala Mojaobcina.si je ta, da lahko z vsebinami tudi sami upravljate in jih soustvarjate, kar je predvsem zanimivo za lokalne skupnosti, društva in organizacije, ki za svoje domače okolje veliko storijo, le stežka pa pridejo do medijskih izpostavitev, da bi o njihovem delovanju izvedeli tudi drugi.

Vabljeni ste torej vsi lokalni bralci in lokalni ustvarjalci iz raznih ustanov, zavodov, šol, društev, krajevnih skupnosti, ki ste že zadolženi za pisanje oziroma obveščanje ali pa bi to še radi postali, da se na spletni strani registrirate in začnete s pisanjem ter dodajanjem lokalnih dogodkov.

Urejanje vsebin na portalu je enostavno in hitro, za več informacij pa si oglejte YouTubov kanal MojaObčina.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PriMs d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PriMs d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PriMs d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več