Računalništvo, telefonija
05.05.2015 11:28
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izkoristiti startup konference?

Kako izkoristiti startup konference?
Kako izkoristiti startup konference?

Mednarodne startup, tehnološke in poslovne konference mladim podjetnikom ponujajo veliko priložnosti: od povezovanja s poslovnimi angeli in investitorji, do sklepanja novih poslov. Vendar kako jih izkoristiti? Se je potrebno na konferenco že prej pripraviti?

Tokratni startup cafe, ki bo v sredo, 6. maja ob 8:00 zjutraj v Sputniku vam bo ponudil praktične nasvete, tehnike in pregled dobrih praks:

  • kako se optimalno mrežiti na startup in poslovnih konferencah,
  • kako se približati željenim osebam s ciljem razvoja poslovnih priložnosti, in
  • kako se na dogodek pripraviti ter poskrbeti za dobro komunikacijo po dogodku.

Odgovore bomo iskali s tremi sogovorniki:

Matjaž Peterka – direktor CO BIKa, ki zadnjih 15 let let mednarodne dogodke uspešno uporablja za prenos in trženje raziskovalno-razvojnih rezultatov.

Danijel Latin – ki se je svoj startup projekt, CMS sistem Xenium predstavil na najbolj odmevni konferenci v Evropi, Web Sumit.

Tomaž Levak – soustanovitelj podjetja Prospeh, d.o.o., ki je s sistemom sledljivosti Origin Trail na mednarodnih dogodkih požel mnogo zanimanja in poslovnih priložnosti.


Ne zamudite priložnosti za mreženje in vseh dragocenih nasvetov kako iz vsake udeležbe na dogodku dobiti največ za svoj startup in zase. Pridite po najboljše prakse na Startup cafe, čigar medijski pokrovitelj smo Računalniške novice. FB event je tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več